Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da su zeleni slijedi vijest iz BL da je ovo sabotaza od strane muslimanskog Sarajeva
@Prinudni upravo tako,ja smao cekam vijest iz njihovih glasila kao: alijini bojovnici poslali skakavce da napadaju neduzni i napaceni srpski narod u neduznoj i lijepoj rs koju su oni krvlju branili od mnogostruko jaceg i brojnijeg neprijatelja naoruzanog najsavremenijim NATO naoruzanjem a sa ciljem da protjeraju srspki narod sa njihovih vjecnih ognjista,pa onda lelek!
@gooUser63826262 nesto kao vi sto ste izlazili slangici iz jasenovca i to besplatno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ja, zeleni, zna se po čijem nalogu su došli u BL
@goouser7262725 pa sta ima boulevardu khaganu turkmenski? Jel ti to napokon nestalo kreativnosti pa ne mozes ni komentar pravi napravit?
Saburq
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako i meni puževi pojeli sav krompir i grah. Nema te sile koja će ih otkloniti. Ustvari možda ima da sam na vrijeme postavio one otrove, željezni fosfat ili neke limove bakarne... Davio ih bacanjem u flašu vode i pobio tako najmanje 200. Ali novi opet dođu. Puževi golači. Preko noći pohvatam po 20. Jedino da sam možda na vrijeme prije sijanja. I odustao, dao sam nek pojedu sve. Izgubio sam rat.
vječito ti mali zeleni...uuuu opet neki novi Muslimani..sve sto je zeleno to im je prijetnja..
sta god da urade,koliko god se trudili,protjerivali,ubijali opet ispred skupstine RS trava uvijek zelena,a evo sada i skakavci ccccccccc😂
moze minuta sutnje za polupismenog novinara :D cuj banju luku 🤣
Mali zeleni, hm.
E ovo je novo. Inače je Banja Luka preplavljena crvenim skakavcima već godinama. Uništiše sve...
sabotazaaa bajooo
Može li na Klix-u i jedna vijest biti da se u komentarima ne vidi neki komentar o nacionalizmu stvarno ste opterećeni i jadni kad vam je to domet
kriva Trojka
Za ovo je krivo politicko Sarajevo
SDA komarci ih napali
Ubio se za klena
Udar iz Teherana, obzirom da se radi o zelenim skakavcima 🤣🤣🤣🤣
Božja opomena
Vizija opomena