Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka pravi stado djece, a nema cim sebe hranit. Ne treba to nagrađivati, već kažnjavati, a pored svega tog i ignorisat. Mater mu retardiranu.
frajer trazi posao i to da bira jer nema nikakve skole , molim te lijepo.
I to po sistemu, nemoj mene da radim, daj da čuvam nešto... xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izradio si se paša moj solidni pravo !! Feninga ti nećeš više dobiti . Kod naših političara što uzmeš na prvu i uzeo si !! U ostalom trebao si uzeti 10000 i nastaviti sa štrajkom :)
Ko zna šta je tačno u ovom svemu, ali bi bio dobar fol da je uzeo i da su to objavili. Pa tačno bi sutra 100 SNSDovaca došlo da traži pare na isti način, a kad ih potroše bi došli opet :)
Podaj guze Kacavendi ili rokni ronhila u bulju i dobices sto si trazio
Rokni dodika u bulju ili podaj se kacavendi da te rokne i odmah ce da ti se ispune zelje
Ko je vama kriv što gubite vrijeme pametujući po portalima pa nemate dijece
Traži jara da ti daju pola Banja luke
Danas svi samo nesto traze pomoc, sta mi je najgore masovno traze pomoc za lijecenje a to je sve veliki upitnik. Nigdje nisam procitao da NN osobi bolesno djete, isti prodao stan, zemljiste od roditelja, auto i digao kredit ali treba jos para za lijecenje i trazi pomoc. A ko ovaj ima 30 i nesto godina nije skolu zavrsio i oce kucu da mu neko napravi sto je ljepio plakate dodikove, pa ja imam 40 godina, zaposlen od 18 godine i zivim kod roditelja i jedva sastavljam kraj sa krajem. Predlazem dodiku da cu mu ljepiti plakate do kraja zivota ako mi kupi crijep i gradju da prekrijem ocevu kucu i plus cu ga istetovirati na ruci.
Umjesto da uzme tih 10000 km i vrati se nastavi naredni dan :)
da li bi mozda htio da mu se uplati i odmor na havajima - all inclusive ?
Eh rodjak, kad bi mi svi strajkovali zbog predizbornih obecanja... Pa valjda znamo da se sale ljudi... Ti nemas smisla za humor!
Nije mi jasno zasto prave djecu ako im vec ne mogu pruziti osnovne uslove za zivot?! Svaka cast, on bi radio vidi se, ali da biras bas, u ovoj drzavi ne mozes..
ovom se mindja osladila cim ih je nafiljao tolko
"Ovaj štrajkač tvrdi da, ako mu se ne ispune zahtjevi, u štrajku će mu se pridružiti i supruga, koja je u 5. mjesecu trudnoće." Ovo uradi li treba ih prebit oboje!
Klasični primjer nerada države i entitetskih struktura. Da ima pameti ovoj budali bi davno država uzela djecu, a njega šutnula nogom u guzicu. Majmun dana škole nema, a sve u životu što je radio je jeb'o ženu. I sad hoće kuću. Hoćeš kurčinu. Crko na vrućini ako Bog da...
Neka me isprave pravnici, ako griješim, ali koliko mi je poznato da javno izgovoreno obećanje ima zakonsku obavezu, jer u suprotnom to je dovođenje u zabludu. Naprimjer, ako neko javno obeća nagradu za neku uslugu, on je i zakonski dužan da je ispuni, u protivnom, protiv njega može da se podnese tužba
ih jarane koliko su tebi ovdje pominjali familiju...pa nevjerujem da ces ih tuziti sto obecanje nisu odrzali :)))))))
Macan nije kvalifikovan ni da diše čistu havu, štanca djecu i još mu neko drugi treba obezbjediti kuću i posao? Baš kad sam pomislio da smo uradili sve.
Ovo je dodikovo glasačko tijelo.... 80% glasača SNSD je ili nepismeno ili sa osnovnom školoma , koje je lako zavesti dodikovim kavzi-patriotizmom i obećanjima zaposlenja u državnim ustanovama i preduzecima , a ostalih 30% su preletači iz drugih stranaka koji samo gledaju gdje ce da uvale sebe i svoju porodicu.U Hidroelektrane na trebišnjici i elektroprivredi iz je zaposlio toliko da ti ogromni proizvođači električne energije posluju negativno.Da paradoks bude veći dosta je tu nepismenih ili polupsimenih poslušnika SNSD-a koji nisu mogli dobiti bilo kakav posao u tim preduzecima jer nisu imali struke pa ih sada ima portira i čuvara voznog parka na stotine
Hahaha , dobar si...Jebi ga , kad neko dodika spomene meni mrak na oči padne