Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje pismo? Gdje pečat ?
Njih petero je ogorceno.
Jedino dodikovcima smetaju ovakvi stavovi. Slobodno pređite njemu
ahahahaha puci ga miki
Smece
Zato brat agresorskh vojnika Neka čim čuje ime Bakir i SDA odmah ima nešto protiv !! Nema veze što je mimo politike... Samo udri !
yebes ti taj SDP gdje se ljudi pozivaju na nekakvo srpstvo i hrvatsvo i bosnjastvo . SDP jeste , bio i ostao i mora biti bosanska stranka koja radi u interesu Bosne i njenih gradjana . Ovi sto se drze za gelender koji se zove srbi hrvati i bosanjcai mogu odmah da idu u SNDS HDZ i SDA . ps nikad nisam cuo Denisa Becirovica da svojim stavovima ,,udara ,, srbe i hrvate . Lazete i kao sto rekoh vrata SDP su vam uvijek tovorena ali ne samo na ulazu nego i na IZLAZU
Lično mislim da je dosadan i u krugu najuže porodice
Nadam se da će Denis otići u Banja Luku na poziv Vojina i da tamo održi govor članovima Banja lučkog SDPa, lako je drzati predizborne skupove o multietnicnosti u Tuzli haj malo po Banja luci Denise., a povedi i Nermina. Nije da branim Vojina ali ipak on sa grbom SDPa BiH šeta po Banja Luci i ima kancelariju u sred Banja Luke, lako je u Tuzli, Sarajevu, Zenici...
Bečirović stalno priča o uplitanju Srbije i Hrvatske u unutrašnje poslove BiH, ali nkada nije osudio uplitanje Turske i Erdogana u iste. Naprotiv on to podržava jer je kako kaže Turska prijatelj BiH i valjda po tome može da radi šta hoće.
Ovo je pisao ramiz salkic sa svojih 44 savjetnika
Cuj Banja Lucki ogranak SPD-a. Oni sto su do jucer slavili Karadzica i Mladica i sto na izborima osvoje 0,0001% glasova.
Hahahahahahha, kakav debilizam u Sdp... bas Denis nije ekstreman i cim ga napadaju znajte da vrijedi nesto, a ne ide to od ovih papak u BL nego iz centrale u SA .. ovi u BL su samo Snsd filijala...
Nažalost NS i SDP=srpska dobrovoljacka partija su bosnjacka peta kolona i njih boli svaki uspjeh i napredak nase drzave BIH i bosnjaka. U NS/SDP-u se raduju svakoj nasoj nevolji, to su iskompleksirani neljudi, najgore vrste sljam, koji se stide svoga porjekla i imena, a svoje izborne kapacitete ne zele da utkaju u bosanski cilim i formiramo stabilnu i jaku vlast, nego mastaju o povratku imaginarne Srboslavije gdje bi oni bili povlastena kasta. NS/SDP Komunjare su ljudski otpad i olos.
Nije me iznenadila ova reakcija iz banjalučki SDP-a ipak čovjek koji je kritikovan, nije se oglasio za kardinalne kadrovske greške gdje su ratni zločinci pozicionirani na menadžerska mjesta, a trenao je, je ipak je on u užem rukovodstvu SDP-a
Rastaju se drugovi :D Dokazuju da su imali lažno bratsvo i jedinstvo kao što je imala i Jugoslavija pa se raspala, kao što ga forsiraju i oni u BiH koja je pred raspadom... SDP je bošnjački pokušaj da preko lažnog građanstva provuče svoje nacionalističke ideje i to je sada sasvim jasno. Komšić je mudar bio i na vrijeme prebjegao u DF makar će i to proć na sličan način, al još se malo može ta koza must dok mu izborni zakon to dopušta.