Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je roditelj.Život dat za djete.Njemu nije zao sto je umro❤️
Em je podario zivot dijetetu, em mu ga je spasio. Imao je rasta ziviti i umrijeti.
Zao mi i njega zao mi i nje sto bez oca ostade... uzas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Život bi mu bio veća kazna da nije spasio djevojčicu a njoj ostaje cijeli život da razmišlja o svom ocu
Kakav smrad... smrdis na nacionalizam fasizam i stalu
Veoma tuzna vijest. Tata dao zivot da sacuva svoju curicu! Suze na oci dosle. Ovo me prisjetilo scene na bazenu, svoje 5 god djete odveo na drugu stranu bazena gdje je bio tobogan da sidje niz njega a ja ga cekao da se osjeca sigurnijim (imao je rukave). Medjutim kada se spustio prepao se, a ja ga pridrzao, ali u tom "pridrzavanju" zamalo otisao ispod, bukvalno sekunde, IAKO sam dobar plivac, jer nisam htio ispustiti svoje djete (iako je bio siguran zbog rukava).
Tužno. Počivaj u miru Božijem. Djevojčica neka čuva uspomenu na oca
Banjalucanin koji je vec trideset godina zivio u nekom drugom gradu nije vise banjalucanin...Iskreno saucesce porodici,a njemu laka zemlja Australijska.
Ognjiste 🙄 Vazda neka dramaturgija pateticna
Djevojcici je 9gd. pokoj ti dusi Branko 🙏
bolje bi bilo ugasiti komentare, ovo je zalosno
Babuka!
Boze sacuvaj :( pocivaj u miru!
Divan otac, aferim
Strašno
:(
koliko god da mrzim sve njihovo,ovaj događaj mi je dusu dotakao😪nije ovo ni za kakvu kletvu,nije moj komentar dvolican😢imam empatije i kamo srece da se ovo nije desilo😪😪
i to imas pravo.👍
Zalosno