Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O pa to prava ekskurzija bila,neko ce i zaraditi na prevozu...:)
U genocidstanu stanje redovno, srbi dosli na red da budu PROCISCENI!:))))
zaboravi napisat. Ove face kao da dolaze iz neke ruske zabiti ili neki glumci pripremljemni za horor film. Naravno da su poremeceni i izgledom i ponasanjem ;)
Pravda za Azrina Hodzica !!!!!!!!!!!!!!!!!! Krmojebi ima li morbidnijeg naroda od vas? Sva pogan je u vama za pleme vam se neznalo. Nadam se da ovo nije poslednij iskop. Sve do neki dan sam suosjecao sa ocem Davida ali poslije Prijedora nadam se da su svim bosnjacima oci otvorene i da vide realno sa kim zivimo.