Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrinjski piča!
jovo i vase prababe su isto tako uzvikivale fakat kad bi sa njih sjahao anadolac. vjerovatno ti je to ostalo od njih. po uzoru na njih i ceca (uzor danasnjih mladih vlahinjica) je dala svoju nevinost osunecenom. sta ce te jadni kad vam je glavni psihijatar u zatvoru u hagu pa lijecite komplekse po bosanskim forumina.
Fakat dobro izgleda otvorenje...
Lijepo :) btw : probajte freeface v 0.1 (mozilla addon) koji vam omogucava da neke (vecinu) profile (na facebooku) pregledate bez dodavanja u prijatelje. Ima uputstvo u folderu http://www.speedyshare.com/835475399.html!