Komentari (431)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko vise nije lud da ratuje za vas dok vi grijete guzice u vilama moj Bake
Ja bih volio da ti je redosljed prvo MAP pa formiranje vmbih a ne obratno...al' eto
nisu bosnjaci ratovali radi Alije, vec sto su bili napadnuti od srba i hrvata i moralo su braniti svoj kućni prag !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mobilisan sam 21 4 1992 GOD. Demobilisan u novembru 1995. Imam ratnog staza upisanog u radnu knjižicu 86 mjeseci. Radnog imam preko 33 GOD. Nalazim se na birou i ne mogu u penziju jer mi se ne prizna staž proveden u ratu. I ti bi govnaru da se opet borim za vas uhljebe i lezihljebovice. E neće ići vise. Jebi se i ti i tvoja svita a i Bosna.lako je tuđu djecu gurati da ginu. E moje nećeš vise a ni mene. Maaaarš
Uzp muslimani na aparatima
Vidi mu gloove. A tek zlata u njoj.
Zabacimo malo lijevo malo desno, da jos sta pokrademo. Hrana za plemena.
Koji rat??? Ovde jedino moze doci do nekog incidenta gdje ce da pogine desetak vrucih glava i onda NATO preuzima kontrolu.
to bake glast ću za sda
Svega tu ima Bake Bake Bakeee hahah 😂😂
Nacionalističke stranke su spremne zaratiti radi ostanka na vlasti . Ovi izbori je mini vojska a slijedeći balvani na putu i onda zna se. Sirotinja šalje sinove a bogataši volove. Naravno naš dragi Bake će u podrum Narodne Banke
Srba u BiH de facto nema više od 20 posto od cjelokupne populacije a drže 49 posto BiH koju su ostvarili kroz genocid nad Bošnjacima u agresiji na BiH od 1992-95 godine.Srpska republika je prelazno rješenje i ona se mora ukinuti jer ovo stanje u BiH je neodrživo.
e ova ti je na mjestu "Petsto godina Srbi pričaju o Kosovu pa ih niko ne naziva plačljivim Srbima, izgubili su tu bitku i bilo je šta je bilo."
Pa Bake ti si ga donekle i pripremio jer si pustio da rade sta hoce, slabic si pravi nemas muda lazes svoj narod
Bake kralju samo naprijed i uzdaj se u se i u svoje kjuse. Puna podrska pa ako treba do zadnjeg. Ko zeli da zivi u BiH mora da shvati da se preko noci ne moze nista. Drzava se godinama gradi a uz to ako imas jos ološ u drzavi kao sto mi imamo onda to moze da traje desetinama godina. Puno je neprijatelja da bi sve bilo dobro.
A zastava bivše RBiH NAOPAKO :)
a gdje mercedes otvara fabriku,ikea u istocnoj bosni,ford u zenici,citroen u tuzli,aldi u bihacu,bice posla svaka cast,samo naprijed ipa prosjena plata 1200eura je mala za bih trba ic na 2000eura,da bi komotno mogli prec na elektroauta na ovi euro5i6 ne zagadjuju vise
Ne zelim da dizem Bakira,ali je uvjek odmjeren u izjavama sto se tice odnosa naroda. Da li ljudi u Rs-u stvarno misle da cemo mi pristati da se BiH podjeli? Bio bi pakao,za sve nas koji zivimo u BiH.I da ne zaboravim,granica sa Srbijom je bila od 92-96 mozda su zaboravili...bila,ima je i bit ce.
Svaka cast Bake. Nisam tvoj miljenik al sve si rekao za 10-tku!!