Komentari (1031)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je prvo rekao da neće nikad ulaziti u politiku, da neće biti nikad predsjednik SDA, da mu se žena neće politički angažovat... čovjek od riječi, nema šta.
Seki bih dao 2 mandata realno.
@suština MIRSAD HADŽIKADIĆ RUNNING FOR PRESIDENT
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Đikani balite,pobjeda je blizu.Kad mogu Srbi slozno glasati za Dodika,hrvati za Covica,zasto 2 miliona bosnjaka nemogu dati glas za svoje.U cemu je problem.Nece Bakir okrenuti mitraljez u svoj narod da ne glasam.Ova dvojica su pucala po mom narodu i Bosnjacima i prema tome stvar je jasna.
Ovaj puca po buducnosti i sadasnjosti i tvoje i moje djece!! I ja sam Bosnjak ali nisam budala!!
@BOSNJACKIpreporod Pobjedjuje al u Pazaru! Ovdje,NIKAD!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Koliko smo glup i nepismen narod govori i to da nam jedna podmridica u 21.stoljecu vlada i nasljeđuje se na vlasti od 1992.! Svi dalji komentari nemaju smisla kad ovo vidiš !
Sebija, znam da ovo citate- iskren savjet, nemojte se jos previse eksponirat, vidite na osnovu Klix-a da se misljenje javnosti mijenja, kada je odluceno da bude Zvizdic ljudi zele bas Vas- prvi korak je napravljen, promjenite savjetnike Vi ste mnogo pametniji i elokventniji od njih (to je Bakiru bila greska, slusao je druge). Iskreno Vam zelim puno srece i nadam se kandidaturi.
Bas super. To bi nam bio veliki plus da imamo zenu u predsjednistvu. Korak naprijed
Tuga kao takva.
Puno stvari treba poslozit- mozda ona i bude najbolja????
Sebija do pobjede
Lazes k'o Pas, majku ti je*em retardirano-kriminalnu. Mater mu je zaista bila osoba koja je bila luda i kucu napustala bezbroj puta, te se gubila u gradu. Dobra je bila u skupljanju zlata od turskih i saudiskih gradjana i poznati u islamskom svijetu kao varalice i Din-dusmani. Beograd na vodi, Sarajevo na qu*cu dog je ovog od Boga obiljezenog, ridjokosog hohstaplera!
prvo mora u trezor par godina
Živim za dan kad će ovdje izrasti snažan, moralan i pošten ČOVJEK. Političara na vrh glave, što su snažniji, sve manje naroda u Bosni.
Nek zarotiraju onda i ostali poput Bakira, svak svoju ženu na mjesto predsjednice :) Ovi muški su plaho radili, gotovo nas u EU utjerali.
Evo i 1009. komentar. Bože sačuvaj, šta reći...
Toliko je sposobna da je morala da ide Pristinu da zavrsi fakultet.
Ima li ko ili šta da je omete u razvoju?
Srbija je izvršila agresiju topovima sa sarajevskih brda, a Hrvatska hotelskim smještajem po Makarskoj rivijeri.
Mogao bi Bake opet sa tamnim naočalama hodati ako mu se izjalovi ovaj plan sa ovom zmijom.... Zaboravio on kako seka udara...