Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemas sta da se ljutis Mr.P. Ovo je napisao u kontekstu njihovog vidjenja i poimanja stvari (ja sam zadnji na ovome svijetu koji vidi u tome bolest). Stvar je u tome da su kontradiktorni i da sami sebi upadaju u usta. Ako je nesto okategorizovano kao bolest da li drugi ima pravo da proganja bolesnika? Ako jedni bolesnici imaju pravo na recimo festival (npr. izlozba slijepih, izlozba paraplegicara, olimpijada invalida) zasto onda neki drugi \"bolesnici\" nemaju to isto pravo? Ceric sa jedne strane posebno cestita Bajram svim bolesnicima a u isto vrijeme proganja grupaciju koju je sam strpao u kategoriju bolesnika. Meni se cini da je on malo lud.
Mater vam je bolesna. Eto toliko od mene. Hvala.
Buduci da su homoseksualci okategorisani od strane islamske zajednice sa Cericem na celu kao bolesnici, onda je ovo posebna cestitka bas njima i svim ostalim bolesnicima. Da li je insan kriv sto je bolestan i da li ga treba proganjati zbog te bolesti? Sta li Kuran kaze na to?
jel cestitas i vehabijama na nedavnom kamenovanju resaga????? najbolje kamenovanje je poslije iftara..
Kako možeš očekivati osudu od Cerića koji je izjavio: \"Zlo u vidu homoseksualizma je potrebno iskorijeniti iz Bosne.\"
a đe je osuda ekstremizma Reise? mogo si vala dodat koju o nasilju i neupotrebi istog. žalost, jad, bijeda, tuga.
Ne mogu šuplje od ovih licimjera poput Creića.