Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj Ranke da ti muda posudi, bjednice jedan potkupljeni , gori si i od SDA kadrova.
Izdajniče, prodao si radnike!
U bosni sam rodjen ja,glavata sam ruzna spodoba,delom bosnjak mlad,delim osmanlija,delom ustasa ponosan sam bosnjak ja i velika somina,svi me zovu mali alija.svim srbima srecna nezavisnot srpske i ako tako budu hteli prisjedinjenje srbiji u 2016.
Ajmeeee Bolje uslove?!?! Zar se nisi nečega boljeg sjetio! Ajde, ŠIC iz Sindikata!
Ova je dobra.dvoje pati,treci ne kapira (uvek glup ispadne bosnjak)tim narodima vise srece u bosni nema,taj medjunarodni projekat vise ne postoji,ostala je ruzna,jako bedna. uspomena.
je... ti klasa mamu
Valja i ova za 2016.dosao i taj dan,nema vise zemlje bosna,dosao i taj cas,ostvari se zelja moja. Ujedinjenje ili smrt
Izabrao si sam- nemoj poslije, da ovi iza tebe - sa Tomom na čelu, udare u plakanje i naricanje. Naravno i tradicionačno laganje po Čosiću!
@alejalipa92 eee budalo,rat sa onom vojskom,koju ja sluzih pre 10-15 god vi niste vodili.to nisu zbunjeni komunisti oficiri,kojima se rusi svet pred ocima.ta vojska bi imala svoj cilj i plan a on se zove teritorija rep srpske.znas gde su ti granice,sta branis.znas da se boris za svoj narod .zabranis dobrovaljacke jedinice i resis problem pljacke,samovolje i nediscipline.protiv takve vojske iz srbije,teoretske sanse nemate za odbranu ni male fed bih a kamoli rep srpske
Svim srbima u rs i fed bih srecna 2016 pa na jesen da pevate anglosaksonskom projektu bosni rastanka se kurvo naseg secam,jesenje su lile kise,starom stazom sad prolazim ali bosne nema vise. Ujedinjenje ili smrt.
Idi da te prije nego odeš, Kačavenda pomiluje i poškropi. Da neodeš tek tako!
@alejalipa92. Tisina turci.sve se nesto plasim,kod vas nema pedera.
Ooo Mr. Bajramovich...son of a bitch..
Bajramovic postoji samo da bi bilo sve legalo, da se prikaze da u ovoj drzavi ima "opozicija" a on je igrac od vlasti.
sve legalno
PuŠcaju li danas novogodisnju Vizu za buducnost na Federalnoj??
JEL BAR 5 PUTA LOŠIJE OD TVOJIH. ĐUBRE JEDNO FEDERACIJI SI PODARIO LOŠIJI ZAKON O RADU I OD SRPSKE. Samo da ti kćerka i dalje nastavi raditi u vladi FBiH ! A ti i dalje 3600 mjesečno ko i čitav UO Sindikata !
i ja bih želio da sam bogat