Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna majko kakav haos :))))))....bosnjake mogu izvuci samo sandzaklije inace ih nece biti ni pola miliona :)))))
U kom su statusu Kosovski Romi koji su "doselili" u BiH, 1999. godine? Prolazi već 14 godina, jesu li oni popisani, imaju li državljanstvo, gdje su i od čega žive?
Čini se da na "nenormalni priraštaj" Roma iz druge države bila to Srbija ili Kosovo, svejedno, vlasti u BiH a pogotovo u Sarajevu, uopšte ne reaguju. Oni su tu negdje, kako i od čega žive, jesu li pod kakvom zaštitom kao izbjeglice ili nisu, baš nikoga ne zanima...
nama je Alija govorio da smo latino .. beze vam capri
Ma neka se izjasne i kao CD-Rom kao hoče, samo nek sve svira ...............
Bitno je biti Sejdić i Finci :)
to baska :))))))
Tuzno je sto ce na kraju u BiH biti vise Roma od Bosanaca. Samo dokaz koliko smo glup i zatucan narod, izgubljeni u laznim idealima!
Zivim u Bosni, stoga smatram da sam Bosanac muslimanske vjeroisp. a ne da sam Bosnjak!
ceric naredio...moras biti "bosnjak" ahihihihihihhihihiiiii
Nismo Romi nego Brazilci. Izjasnjavam se kako se osjecam, ne vidim u cemu je problem.