Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posebno "hvala" ciganu Hadžikadiću koji je sa 4250 glasova (0,67%) za NSRS oduzeo Pokretu za državu glasove koji bih ih doveli na 4. mjesto u RS-u, odmah iza SNSD, SDS i PDP. Ubleha jedna akademska iskompleksirana!
za kanton sarajevo se znaci jos broji,smijesni ste svi redom,20 dana od izbora ni 90 posto biie prebrojano.ovdje je SIPA davno trebala upast
Bosna je dno.Blatnjavo dno.Sva ljepota je gore,a dno je dno.
ko još ovo gleda i prati,sve je namješteno
DF i Naša stranka koji su se odvojili od SDP-a,kad bi sada zbrojali te glasove, SDP bi bila ubjedivo najjača stranka u BiH.
Sa jedne strane Alija Izetbegović, Izet Nanić, Safet Zajko, Atif Dudaković, Muderis, Haris Silajdžić, Ejub Ganić, Hujka, Dragan Vikić, Naser Orić, Čedo Dormuz, Mehmed Alagić, Mihajlo Petrović, Sakib Mahmuljin.. sve gazije i sila bosanska. Na drugoj strani gnjecavi Forto, slučajni prolaznici iz komunjarske klike sa zeleđenim djelovanjem 92-95 i Gavrilo koji se samo bave lgbt paradama i prodajom države strancima.
... samo polahko,... do nove godine ćete valjda završiti
Nastave li brojati svi glasovi ce pripasti SDA i HDZ.
💚💚💚SDA💚💚💚
Sve pusti plaćenici, u koji god dio BH odeš. Naši (ne))judi, čemu se nadate sutra, istoj mraki? EU vas mrzi, pa gdje neće koje smo mrcine.
Dje Scepina stranka.. ? Kome ce sad i kako u g..zu uci da ne ide u zatvor?
Hvala Elmedinu Konakoviću, Nerminu Nikšiću, Edinu Forti, stranim ambasadorima i brutalnoj komunjarsko-ateističkoj medijskoj propagandnoj mašineriji mržnje što su narodu konačno otvorili oči da je nužno da se okupimo oko jedne ideje velikana Alije Izetbegovića i ostalih patriota, koji su nam ostavili amanet da mijenjamo ljude a ne stranku zbog neophodnog jedinstva. U suprotnom uzjahat će nas oni koji su u ratu gledali sa strane i čekali priliku.
Kako je ukupna razlika u broju glasova u Federaciji i RS oko 150 000. Zar u Federaciji ne zivi duplo vise stanovnika od RS???
Sad nam nista drugo ne preostaje nego "alatke"u ruke i rijesiti stvari..
Nikad komplikovaniji izbori. Smoriše statistikom :/
I dalje svaki tor glasa za svoje nacionalne i legitimne lopove! Vidjet ćemo uskoro BiH na prvom mjestu liste najzaostalijih i najsiromašnijih država Evrope! Bravo veliki Bošnjaci, veliki Srbi i veliki Hrvati, ogrezli u kriminal i korupciju, i zaostali u razvoju!