Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mozes da vidis na slici sta je... to stavis ispred sebe i svaki dan klanjas 836 puta i ne boj se za zdravlje poso i ljubav
Levhe predstavljaju kaligrafske ispise iz Kur\'ana, koji svojim krasnopisnim vizualizacijama izrazavaju odnos sakrosantnosti prema kuranskoj rijeci kao materijalizaciji logosa, ali se zadrzavaju u mediju pisma, izvorne grafije, dakle, kojoj razmicu granice s ciljem estetske nadogradnje komunikativne funkcije te rijeci, ispitujuci dokle je moguce u tom smjeru ici, a ipak ostati u sferi pisma, i oblikotvornom vjestinom potencirati posebnost sadrzine kuranskih odlomaka kao glasa koji nije od ovoga svijeta.
Da te Allah swt nagradi Azra, i podari ti sve najbolje. Kada ljudi kazu ne moze se. Evo ova zena je na tako jednostavan nacin, napravila najvecu stvar, pomogla sirocetu. Tako mi je ova vijest uljepsala dan.
Dobro onda, a sta je LEVHA, Allaha vam!?
LEVHA je, NIJE LEHVA
Lijep gest, da te Allah dž.š. nagradi. Iskreno, ove su vam \"lehve\" (a ne levhe), nekako previše nađiđane i nakičene.
Prelijepo i humano, maksuz selam za Azru.
nije nešto.. vala kičasto previše..
Imate 10 slika, od tih 10 slika svih 10 su levhe. :)
A sta je to \"LEHVA\"??
sta vam je lehva, majke ti???
svaka cast da te Allah nagradi Azra
aferim!