Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer ne zna pricat a radio na televiziji... Klosar
Nakon onog razgovora sa Živkom Budimirom o blokadi izbora sudca za vitalni nacionalni interes već je trebao biti smjenjen. Ali je tada trebao SDA da sruši vladu Nermina Nikšića i obezbjedi laganu pobjedu Bakiru i 40 razbojnika. Sada im im više ne treba jer previše priča o podjelama u SDA.
Ovaj je volio slagat čudo jedno, nek su ga nabili nogom u mršavo dupe.
Novinari su kod nas najveći reketaši. Plati da te ne pljujem ili plati da drugog pljujem.
Bitno je da je na Avdino mjesto sjeo Aleksandar koji to mjesto ne moze dobiti ni u Srbiji ni u RS. Ali moze u Sarajevu.
Ako me pamćenje još služi, on je bio u tandemu s Bakirom Hadžiomerovićem kada su FTV doveli na najniži zamislivi nivo. Tada je bilo aktualno pljuvanje radi pljuvanja, uz korištenje riječi "kriminalni" i kriminogeni" u svakoj rečenici. Nikoga ne teba čuditi da je nekoliko dobrih spikera još poodavno otišlo sa FTV-a.
U vrijeme Bakira H. FTV je bila televizija vrijedna gledanja, imala ozbiljne emisije i medijski uticaj, za razliku od posljednjih godina kada je Avdić us.ro i šefa i stanicu. Jedino je u vrijeme Bakira Dodik grizao nokte i gasio u RS-u signal ponedjeljkom uveče, a onda tužio FTV i 60 minuta pa većinu presuda izgubio. Ta tvoja priča može proći jedino kod onih koji imaju kratko pamćenje ili pamet.
@Džema Potpisujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najobicniji klosar. Mater bi svoju prodao. Koliko je frajer samo zla nanio. Ama sta je to on uopce ikad razotkrio?
Kontra-obavjestajac!!
Jel ga raja ne voli jer je hodzu pedofila razotkrio..ili sto je sdpovac? :)
Koji crni SDP-ovac, žešće si neinformisan. Zabio nož u leđa Bakiru Hadžiomeroviću, gnjida i hulja. Sad su mu smjestili njegovi nalogodavci.
yebo avdo mater nigdje veze
ne pratim nas program :)) loše totalno :) rtl,nova , hrt malo bolje
E moj Avdo...
AV,AV, ...................... urednik FEKALNE TV!
Hohštapler klasični
dobar je Avdo, ne dirajte ga
šokiran sam.
Avdo odmilja avdic e moj jarane