Zbog povezivanja s kriminalom
0
'Avaz' tuži Gregoriana i 'političku policiju'
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kretena onog Mandela majko moja Pa zar covijek onako glup moze biti,mislim salu na stranu.Nikome nije lako braniti kriminalca.Ali ovaj Mandel izgleda da nezna braniti ni sebe ni svoje clanke.Ocekivao sam bolju raspravu. Ovo je bila prava sramota Dnevnog Avaza
Hahah Jel ti govoris za ovog istog Fadil Mandala koji je upravi gostovao kod Duske Jurisic u emisiji... Izvini,ali izgleda da smo gledali dvije razlicite emisije.Covjek ne da je izblamirao sebe i Avaz,vec i Radoncica... Jos kad bolje pomislim on je glavni urednik...Pa ja da imam svoje novine,onom covjeku nebi dao da cuva ovce na papiru,sam je sebe kontrirao sve vrijeme.Ukratko,covjek je nesposoban.
Joj kako sam rasturio onog pjanu Senada Avdica kod Duske Jurisic. Nikad mu nece pasti na pameti da bilo sta kaze protiv Avaza i Fahre. Do pobjede i osvajanja vlasti insallah.
Ko mi u Fahru dirne, uši ću mu iščupat\'
Bilje mi!
Daj nosite ovo govno odavde...previse smrdi asas slazem se sa tobom malo je ironicno da Radoncic nekog naziva ratnim profiterom... Posaljite ovog Gmaza u zatvor majku mu!!
MA MENI SE ČINI DA JE OVO SVE DOGOVORENO U \"TORNJOVIMA\" IZMEDJU FAHRA,BAKE I LAGUMDŽIJE , SVE TROJICI JE OPAO REJTING A I DA MALO OSLABE TIHOG ZA IZBORE ( NAKAV KRIMINALAC REKO NAKOM DROTU NEŠTO , ONDA OVAJ REKO NAKOM IZ OHR ONDA TAJ REKO DROTOVIMA ). U SARAJEVU SLOBODNO HODA HILJADE NAŠIH \"NORMALNIH\" KRIMOSA KOJI BACAJU PENZIONERE ZA STO KM I BODU DJECU ZA MOBIL I SAD NAM TREBAJU NAKI BUGARI I ŠIPCI PA NATO NEBI NASJELO NI DIJETE OD PET GODINA....ILI MOŽDA BI , KO ZNA
mrš u San-džak pič.ka ti materina...
Radone, izdrzi, da zajedno otjeramo OHR i Gregorijana. Da se najzad narodi u BIH pocnu dogovarati, da nam svima bude bolje bez vlasti tudjina.
SĆEPO-RADONĆIĆ JOS RADI ZA BEOGRAD
Grad bas sad uzasno izgleda dolaskom ovakvi kao sto je on.O njemo kao biznismenu smijesno je govoriti.Lako je biti biznismen kad je dobio izdavacku kucu (bivse vecernje novine). Nemoj mi samo novopeceni biznismena.Onaj toranj je ruglo cemu ono sluzi.
ove sandze dodzu i gladne i zedne ,onda se prave neko i nesto .
sve sam sljam doso iz sandzaka nigdje pismenog covjeka
odbranili ste pijace po sarajevu.nema veci kukavica i svercera od vas. napolje iz bosne
Sto ovo g...o ne vrate na ali pasine izvore odakle je i doso.