Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedao Bog nikome ovakvo nesto...samo to mogu reci...a narod koji moze nesto reci i podsmijavati se tudjem zlu...neka im je na sramotu...
Ima knjiga zove se "Košulje mi pere Al Kapone", gdje je predstavljena jedna curica sa autizmom. Stvarno dobra knjiga preporučujem je svakome..
Teško iskušenje, da Bog sačuva. Roditelji heroji.
u ovoj nakaradnoj okolini nikako ne smiješ biti "drugačiji". moraš bit po standardima "svijeta" i oni odbijaju bilo kakvu suradnju s tobom ako nisi takav. odvratno društvo, odvratna država.
@BoSSnA08 ti si očito blentav. sudbu ti kroje babe i djedovi od 100 godina, omladinu na proteste nećeš natjerat nikad... pazi NIKAD! i suočavanje s problemom vodi ka promjeni, a ovdje se ljudi promjene boje.
I sto je najgore, ti standardi "normalnosti" su da budes prodani olos od covjeka koga nije briga nizasto osim kako ce danas nekoga da unisti samo kako bi pribavio par pisljivih maraka koje ce sutra potrositi na smece koje ne zna i ne moze ni koristiti.
Bore se kao Don Kihot, sretno
???