Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedniji je pasoš bilo koje zemlje EU u đepu nego 50.000 Eura ili stan u Sarajevu. Kada možeš lijepo živjeti od svoga rada to je največe bogatstvo, planirati porodicu i ostvariti se u životu, koristiti vikende i svaki slobodan trenutak. Velika je muka kad se rodiš u ovakvoj državi poput BiH, odmah valja misliti kako pobjeći i kako se dislocirati iz ovog jada i bjede.
Najbolje je imati i stan u Sarajevu i stan u Becu ,iznajmljivati oba i imati jos 50 000€ u dzepu
U pravu si i cini se da BiH ide u pogresnom pracu ..Do 2030 BiH ce imati I2.5 Mil stanovnika sa tendenciom smanjivanja a onda ce i taj stan u Sa vrijediti 25K Euro i da dijaspora ce ciniti 50% dohotka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gavrilo se u grobu okrece ka vjetrenjaca.
@direktiva17 I Gavrilo je Srbin bio. Bojim se da mi promice poenta tvoga komentara.
Ma kakvi Bošnjaci... Bečnjaci su u trendu.
ovo je pocetak kraja za Austriju. Balkanci su to.
Samo ološ je ostao u Bosni
Da mogu i ja, rado bih !!!
Blago njima...
Kakva je narodnosna struktura bosanskih građana..
Vic: umro Bosnjo i dosao na onaj svijet i pita ga Bog: Biraj, raj ili pakao!!?? Kaze Bosnjo: a nema Beč?
I love Österreich!!
ich auch
I love Österreich!!!
Dobar pokazatelj da su Bosanci prvenstveno europljani.
Svaka cast !
Dva CLANKA na Klix-u u istome danu (Nedjelja) koja poticu gradjane BiH na iseljenje... PREVISE! https://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasador-mirza-hajric-australija-je-u-razvoju-grabi-se-za-useljenike-kakvi-su-nasi-gradjani/171116038
Aha, sta sad? Jel moraju birati izmedju Bosne i Austrije ili se to samo ovdje Hrvatima daje ultimatum. Kad Hrvati iz BiH imaju i hrvatsko drzavljanstvo, onda je to problem. Kad milion muslimana iz BiH dobija raznorazna drzavljanstva, onda nema problema.
Austrija i Njemacka ne dozvoljavaju dvojna drzavljanstva, bar koliko ja znam i bar kad je u pitanju BiH, ali ako grijesim neka me isprave ovi iz tih zemalja. Ko god uzme drzavljanstvo bilo koje druge drzave trebao bi se seliti tamo, baz obzira o kome god da se radi.
eto bake zaposlio jos 1000 radnika hheeeeee heeeee
zahvaljujući Sarajliću koji je zadužen za “izvoz mozgova” a Zukić za mobilizaciju polumozgaša. mi smo slika i prilika samoodrživog korumpiranog društva .