Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je u pravu
Upravu je, mada nije nikakvo opravdanje za ove kozoyebe da nevin narod nasumično gaze.
...dobro jutro Asanž , pa to bar ja pominjem svakom prilikom .
...prije će biti da je s tobom prespavo topli brate , ja nemam seku , nemam nikoga , ja sam sam, siroče.
Ima muda! Al nema skoro nikakav život, to je cijena.
Teško je danas svjedočiti istinu, ovog Assanga će na kraju likvidirati. Kad su mogli Kennedy-a, mogu što ih je volja. Svjetska vlada u sjeni.
jel i dalje ovaj spava od ambasade do ambasade
od druga do druga hahaha
Konacno u mainstream mediju da se ova vijest pojavi!
i neko kae amerikanci glupi, e moj sinko
Ovo nije samo napad na Islam, moćnici danas pokušavaju programirati ljude da reaguju instinktivno jedni protiv drugih. Još malo pa će početi sa Kršćanskim terorizmom i tako lagano zabraniti vjeru u stvaranju novog sekularnog svjetskog poretka.
da hoće bogdom, religija je za retarde
@FatRasta Njutn, kopernik, descartes, kepler sve su to naučnici koji su vjerovali u Boga i onda se nađe neki anonimni retard koji ništa nije postigao da se hvali koliko je inteligentan činjenicom jer ne vjeruje u Boga. Danasnji sekularizam je bolest.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I u BiH treba iskorijeniti ove vehabije,selefijice
treba iskorijeniti komunjare i ateiste
Treba djubrad protjetat u Siriju i Irak da tamo shehide kad toliko vole alaha. Fakat koja budal moras biti da u ime vjere ubijes nekog. Po njamke im se na knjige i bolesnu im vjeru.....
bacis uz vodu ............dobijes niz vodu