Komentari (615)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko vas iz sda mladezi radi u drzavnim firmama? SVI! Koliko clanova SDA radi u drzavnim firmama? SVI! Ja kao bosnjak, musliman molim vas uhljebe SDA stranke da me vise ovako ne stitite i ne vodite naprijed tako vam dragog Allaha nemojte. SDA nisu muslimani, SDA nije BiH, SDA nisu Bosnjaci. Neznam odakle Vam gospodo pravo da se tako promovisete. Vi ste bagra koja gleda licni interes i koju ne zanima nista vise sem licnog interesa. IGRICA JE VRH
upravo tako,
@MakarijeCudotvorac Zavisi s kojim se identitetom posvećuje. Ima dvije mogućnosti - štovati Huseina-kapetana Gradaščevića, ili silovateljsku naciju koja je palila, ubijala i otimala mlade za vojsku, a koja nam je nametnula vjeru.
Upravu su, cemu vi dajete pozornost, veću nego nepotpisivanju ugovora sa IZ.
ti ne znas sta znaci voletiiii nekog...
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
Jedini specijalni rat koji se vodi protv BiH i njenih građana je onaj od strane mafijaške SDA na ćelu sa Bakirom Izetbegovićem i njihovim partnerima.
Bakir je junac a ne BIH. BiH je vise od svega danas prisutnog i ne treba je nigdje svrstavati a Bake je jos jedan u nizi Lopovcuca ili Lopovcina koje normalan svijet mora nadziviti.
Asocijacija mladih SDA=asocijacija uglavnom debila i poludebila zaposlenih u javnim preduzećima i drugim ustanovama na državnim jaslama ili u prevodu "lezi hljebe da te jedem". Ako se javi i jedan lik iz asocijacije mladih SDA da radi u privatnom sektoru, javno ću se izviniti dotičnom ali obzirom da znam da nema takvih ne brinem se za izvinjenje. Čuj oni se oglasili radi igrice, uhljebi haramski ...
"Vodje koje izbjegavaju raspravljati nadolazece zlo zasluzuju osudu buducih generacija"Enoch Powell prije 50 godina.
Necu glasati za: SDA, SBB, HDZ, SDS, SNSD, DF, SDP- niti jednu stranku koja je bilo kada imala vlast, dosta je lopova i prevaranata., narode dragi moji bosnjaci otvorite oci.
Hocu posao, hocu da zivim, hocu stablnu drzavu u kojoj ne zelim da mislim sta me ceka sutra i da budem bez posla, hocu obecana radna mjesta, hocu da uhapsite lopove koji unistavaju moju BiH- dosta mi je vise stranackih lopova, dosta mi je lazi i praznih obecanja, glasao sam za SDA vise necu, hocu promjene, unistili ste sve.
Kada se pojavi neka kritika prema Bakiju onda se dize dreka kako se vodi neki navodni specijalni rat protiv BIH.
Extra😂 treba isto za Dodika i Covica napraviti!!!
Asocijacija mladih SDA,. su asocijacija na debilizam.
Ovi bi da mu nose stafetu.
ahahahaha
Čekamo i iOS verziju :)
Ja mislio da mladi vole igrice
ovi "mladi" kojima je skoro 4 banke u guzici ne znaju sta su video igrice
Najbolja igrica svih vremena. Bravo za developera. Ovi sto kritikuju mogu mu samo muda gladit
Mladi SDA, šta ste posijali, ove godine ćete požnjeti. Biće ovo vrlo "rodna" godina!