Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miran Dzikaneeee
Mile pravi od Bosne reality show.
Ništa čudno za kočijaša, niste ni vi cvjećke ali barem niste počinili genocid i ratne zločine kao Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Niko mu ga ne vadi... a najzesce ce mu ga Vucko slozit, anNal baby
Ništa čudno za kočijaša, niste ni vi cvjećke ali barem niste počinili genocid i ratne zločine kao Srbi.
Baja ostao bez jaja
Seljačina ortodoksna, džukela, genocidaš u pravom smislu riječi!
Uvrijedili ste vi sami sebe, 95% roma su poludivlji ljudi. Takvi su isti sad ovi ileglani migranti, ni nakon 300 gofina nece biti bolji, ostat ce poludivlji ljudi. Jbg genetika.. Cast rijetkim izuzetcima koji se otmu toj genetici.
Evo ga jos jedan rasista
Kod nas to pominjanje crnog Cigana sigurno nije uvreda.Vjerojatno ih je neko iz SDA nagovorio tj.platio.
Dodika ne volim, ali vi pretjerujete, kontaktiram sa velikim brojem Cigana, većina se ponose tim imenom i neće naziv Romi. Dodik je mislio reći da se ne ciganišu tj traže sve a ne nude ništa. Neke Cigane sam slušao kad pričaju kako ih u Švajcarskog gledaju hladno a kad kod nas dodju osjećaju se kao da su kod kuće i hvale odnos parama njima bez obzira što ih i Švici ne psuju.
Iskreno ja sam iz Rijeke ,Romi ovdje imaju svoje malo naselje i niko ih ne dira iako im je naselje vjerovatno ilegalno(bez građevinske dozvole)!
Drž'te se manjino, većina je uz vas!
A Vulin šuti. Neće da pomera 'srpski svet'.
joj dodik.sad se čuvaj.kad te cigani ufate .
Prema riječima neuropsihijatra dr. Omera Ćemalovića, Dodik ima nizak prag tolerancije i ne može kontrolisati svoju reakciju na frustracije. Uzrok tome može biti PTSP, koji mu je, čini mi se, bio konstatovan prilikom jednog sudskog spora. Jedan od simptoma PTSP-a je ta pojačana pobuđenost, praskavost i burno reagovanje.
E kud ćeš bas na svoga, pa znaš li ti milojko koliko ste genetski povezani sa Romima i Turcima.
Ahahhahahahahahahaha. E čuj uvrijedili se na BUKVALNO tradicionalnu izjavu "crni cigan". 🤣🤣🤣🤣
tradicije su da se mjenjaju. lose tradicije kao ova moraju da nestanu.traze svoja prava kao i Bosnjaci u Svicarskoj, Svedskoj, Norveskoj...a oni su ovde i rodjeni, kao i njihovi pretci vec nekoliko generacija, ´pa je mozda i vrijeme
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/210297/kolumna_vuka_draskovica_skender_kulenovic_je_napisao_stojanku_majku_knezopoljku_niko_od_srba_da_napise_rabija_ili_razija_majka_srebrenichanka.html
Ovo je ono kao u americi ako crncu kazes da je crnac on se uvrijedi, pa tako i cigi kad kazes da je cigan on negoduje, a jedan i drugi crnas i cigan, nebo je zeleno, nije nego plavo, jer tako vidimo ocima
Zamislite vi jednog presjednika da tako prica, to je sramota.
Mile cim progovori zavadi dva dimnjaka na krovu jbt