Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imajuci u vidi koliko vi iz SDA lazete kladim se da ce da bude svega.
A sto ne kazes Sarajlicu kako HDZ i SDA dijele Mostar, gdje ima obostranog interesa tu se lako dogovorite. Koje su zlo ove nacinalne stranke i koju manipulaciju vrse nad ljudima to je jednostavno nehumano.
Ja rahat ko da su izbori u Nigeriji. Nemam za koga glasati i ne zanima me sta ce krimosi laprdatiu svojoj kampanji.
Evo samo prvo pogledas Bakira i sve ti je jasno...
A vi iz SDA to najbolje znate ... prvaci ste u manipulisanju ljudima i pricanju praznih prica, prosipanju obecanja koja nikad nisu ispunjena.
Da, to jeste problem, sto sve zavrsi samo u jednom retorici, vrijeme je da ne ostane sve samo na tome...
Kako ovi ljudi mogu lagati stalno, pa mozete li mirno spavati po noci? Cuj vi cete nas voditi u bolje, pa sta radite sve ovo vrijeme iza rata, je li ovo to bolje sutra?
Godinama pljackate ovu napacenu zemlju !! Kako vas nije sram i stid.. I ti mi pricas o retorici , postenju i koje kakvim glupostima ! Ali brale nicija nije do zore gorjela pa ni vasa.. aBd idete i vi u zaborav !!!
E nek si nam glavonja rek'o, pametnije ti je zavrni rukave i zaradi platu, dosta je lopovluka, a palamudi u stranci.
Zna se Sarajlicu kakva je tvoja retorika.. i tvoje stranke... i evo kako se pokazala.
Ti si tipican primjer te svoje izjave. Samo pricas i preljevas iz supljeg u prazno.
Moj Sarajlicu, ti sada iz suplje u prazno, * sta su tvoji 20 godina radili? Da ste vi kako treba radili, manje krali i ponasali se u skladu sa zakonom i svojom pozicijom, sad ne bi trebalo nista praviti.
Sva sreća pa ti imaš jaku retoriku...
Vama ne treba zestoka retorika, od dzume do dzume sasvim dovoljno propagande za Sestrice, Dajdzice i Amidzice
klempo, smrdiš
to je vama u glavi.. da pokupite glasova, a narod poslije ko yebe..