Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TJERAJ GOVNA U PRDEKANU !!!! 👏🤲👏🤲👏
Konakovic i Efendic su isto radili a sad se prave nevjesti
s d a hobotnica je ogromna i vraća se jača no ikad...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve su price ispricane, sve se zna. Niko nista ne poduzima, zato raja i bjezi odavde.
@ZikuPlavke a jebi ako nije i tuzioca on zaposlio
papak
super...znaci ebo mater i drzavu kad je ovaj hajvan jos na vlasti
ali svi usutili cjela sda,gdje su sad bakir dzaferovic,da nam pricaju o postenju,de moralni glumac,da prozbori koju o patriotizmu,de su reprezentativci u sjedecoj odbojci,da se odreknu svog druga lopova,cak ih i avaz brani ma fuj.Sada ce oni sutiti par dan dok sve ne prode,ili ce izmisliti neku novu krizu,a tuzilastvo nece uraditi nista po ovom pitanju
Najbolje im je da osnuju i oni novu stranku i nazovu je RiP
Efendica za predsjednika. Bakira u prdekanu sa ovim konobarima i seljoberima ..... poruka za Glas naroda - koliko sutra ces pljuvati po Efendicu, kad osnuje svoju stranku, jer si ti takav , a oticice Semir iz SDA to svako pametan zna ....kao sto nam je poznato, on je posten, nece sa ovom SDA pokvarenom stokom koju je svako napustio...ima vec 9 stranaka nastalih od njih
i pored te afwre evo i nova afera i ako ga SDA ne skine sa svih funkcijs u stranci i ne iskjuci iz iste onda je i samveh SDA glava kriminalne i korumpirane hobotnice . Glasaci pamet u glavu na izborima .
Jazuk za Peštu kakve je ona kupleraje imala....
PAZI OVO,SAMO VOZAC OSUDZEN..JOS JEDAN DOKAZ DA SDA MAFIJA DRZI TUZILASTVO POD SVOJOM SAPOM..OSUDE KOKOSARE,,,AMIR SARAJLIC...ZUKIC..RADELJAS,,BUDNJO,,BAKIR,,I OSTALI KRIMINALNI SDAOVCE..
Asim odmah da podnese ako nista ostavku, a bakir da se jasno izvini javnosti, članovima, simpatizerima i glasačima ako ima imalo mozga, morala i pameti, al' očito da nema!
Nista on ne bi mogao bez amina of babe, el Baketa!!!
I kad je zatvoren??? Kad je dan lezao iza resetaka? Pa ne moze ni lezati ni biti zatvoren nikad kad upravljaju svim sudovima i tuzilastvom!!
Dobro je govorio daidza.To ,kad ti nazove Selam sa druge strane ulice,to samo gleda kako ce te sta izraditi!
Ako je bio u blizini vozac opet bi mogao da skikne ... hehehhe ... Na sta je spalo Sarajevo da se zabavlja sa glupostima Sda budaletina .. dok susjedi i domaci izdajnici rade Bosni o glavi to se u Sarajevu vode bitke oko snimka Sda junosa ... hehehehhe ... Sumnjivo lice ...B.Nusic...
Ruši .ovna korumpirana, majku li im .ebem. Kad smo krvarili za slobodu i kakvu takvu državu, nismo ni znali kako će nam danas biti. Fuj. Asime, za lijeka ti djeci trebalo, izdajice.
zna se tko šahovske figure pomjera u stranci...ajte molim vas...