Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svoj svojoj slabosti "elita" oni su dobili izbore prije koji mjesec, vladaju neprikosnoveno 20 godina, imaju milijarde i ne prijeti im nikakva posebna alternativa i izvjesno je još minimalno 8 godina istog scenarija. Ako je to slabost, šta je onda snaga... Može se svaka priča gledati iz najmanje dva ugla, meni je ovo ugao optimiste.
...još malo i pjevati će nama era i ceca na baščaršiji jer mi nismo seljaci...
GOSPODINE, REKOSTE LI TO ELITA???? HAHA ELITA'''' NE MOGU DA VJERUJEM!
Ovog Asima bih tačno poslao u tri peečke materine, kakav je to sveznajući, nametljivi ušljo. To svakako nema nikakve veze sa ugrožavanjem slobode medija i napadom na Klix, nego onako kažem.
Asime legendo ,,od protesta najbolji :D
mujkicu, hoces ti ikad ikom otvoreno hebat mater?
Pa da ostane bez posla, i zavrsi na sudu!Pitanje je,da li on moze sa 100% sigurnosti reci,ko stoji iza ovoga!
sve se zna, i to unazad 30 godina. to sto smo mi glup narod pa sutimo to je nesto trece