Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gosp.dodiku svaka cast,pokazao je kao se ravnopravno moze razgovarati sa predstavnicima zapadne civilizacije,a da im se neuvlaci u paksu kao sto rade muslici...A usput je sigurno dobitnik sto ce i vrijeme pokazati...
mamu ti natakrim četničku takozvanu
-Sta bi mogla Ashton da kaze da je Dodi uvrtala m.u.d.a----ili ili gladila , od to dvoje jedno jeste
NOVO,NOVO...NOVO ! Otvorena crvena telefonska linija BANJALUKA-BRISEL, odnosno REPUBLIKA SRPSKA-EVROPSKA UNIJA. Agdje je tutakozvana BiH-nigdje ,ni u iseharetu.
Da li je baronesa svijesna kojem je kretenu otišla na noge.Potražite malo u arhivi i vidite kako ju je ronjase nazivao i vrijedjao.
Diktatoru je odzvonilo, a njegovi placenici poput Lajcaka i propagande masinerije diktatorov krah prikazuju kao pobjedu, u cemu im svesrdno pomaze i ovaj portal prenoseci propagandne lazi iz SRNA-ine kuhinje.