Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kemo prica da peddy dobro puši. a kemo sve zna.
Ufaticu te iscupat ti to stidnih dlacica sto ima i dat da te crnci oznojeni tek stigli iz Afrike guze dok ti je glava u glozetskoj solji krcatoj govana i drkotine, onda cu ti dat da isperes cmar mokracom pa cu ti ugurat model 747 u dupe. Jebeni smrade sta govoris
Vrlo interesantan naziv web stranice, izgleda i poprilicno iskren... Samo ostaje pitanje za Azbahu: Ko to E USRA - sve u Bosni i Hercegovini? Mozda ova Azbahina web-stranica nam odgovori, ali samo mozda!!! SAMO VOLIM DA SE SALIM !!!
“Sudbina Bosne i Hercegovine leži u Evropi, i to jednog dana kao člana Evropske unije. ... _________ EU nije cilj i krajnja sreća naša nego put bez alternative ka boljem.
prijatna vam krmetina gospodo Bosnjaci iz SDP
dobro, onda cu tebe fiknuti kitom po celu.
Cuj sastava "ja bi tebe fikno jedan tomahavk u celo". Fikni tomahawk onima sto su te vaspitali majmune.
ja bi tebe fikno jedan tomahavk u celo
Iskreno zelim da kakav avioncic fikne u zgradu OHR-a u Sarajevu. Nista veliko, neki 747-300 ili slicno, iz arsenala Air Bosne.
s internetom smo svakako u eu(v)ropi. prema tome: bolje veze i ostajte ovdje. a sto nema sta da se jede, zar je to bitno???
ZA englez Oni koji ne znaju engleski bolje, da ne odlucuji o sudini jer su vjerovatno neki lokalci.
a sta ko ne zna engleski ??? oni neka komuniciraju kitom...
pa sto da im stoji EU SRBI u imenu JEBEM OVE CETNIKE STO SU SE INFILTRIRALI!!!
znaci da ce samo ona 3 ili 4 procenta bosanaca koji imaju internet imati tu cast komunikacije sa Pedijem. hmmm interesantno....
znaci da ce samo ona 3 ili 4 procenta bosanaca koji imaju internet imati tu cast komunikacije sa Pedijem. hmmm interesantno....