Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš jadni i blentavi narod je naučio da su političari korumpirani i sad svi treba da su tavi. A zapravo rai se u stvarnosti da su SDA političari neotesani, neznalice i korumpirani. Žao mi je da su DANI nasjeli a to, i postali su mahlska novina, koji sam odavno prestao čitati baš zbog toga i vidim da se nisam pokajao. Imamović laže, laže, to se jasno vidi na izjavi iz šesdeset minuta.
Cilj je diskreovanje SDPa i načelnika Hadžića, a potom da dođe novi načelnik iz SDA da im sve legalizira. Policija kako je glupa inače nasjela je na ovaj trik ovog čovjeka. A ko je gledao 60 minuta mogao je vidjeti da Imamović očito laže, psihoanalitički bilo je moguće zamjetiti da se radi o izmišljotima i lažima.
Kad bude imao 50godina Hadžić će biti težak kao Milo Đukanović ( 14,8 milijarti ) kako je fino SDP-ovac počeo . Sagradio čojek dvore u Faletićima - u doba najveće krize ( naravno prvo kupio skupo zemljište , pa ga kultivisao , a onda gradio, gradio ( ma nije on već savakodnevno po 15-20 radnika od marta 2009.godine ) od svoje načelničke plate . Gdje je ovdje Bakir sa 60 minuta - neće valjda su to njegovi -oni imaju pravo krasti , a čujem da to nije sve , ima čojek i pompe svoje pa bogme i još nekretnina - sposoban pravo .Ugledo se na SDA-aovce , kad mogu oni što nebih i ja . Valjda takvi treba da koštaju Zlatka na izborima kad neće da ih se rješi .Opet problem za koga glasati , a mislio sam za SDP , pa ipak su do sada najmanje krali.
@jao jao Pa ti si stvarno ograničen ko balkon! Pa jer mora pisati ovdje ono što je očito da bi ti fol povjerovao! Pa čovjek je sam rekao na pressu da nemaju dozvolu za objekat koji grade, što je vidjela cijela nacija na federalnom dnevniku! Glupsone...
slazem se sa izjavama da su mu namjesteni tenderi za nabavku vozila ali isto tako prodaju narodna auta. to nije tesko prodati nasim kompleksasima koji samo vjeruju u golfa i audija. treba mu dati peugeot ili opel pa neka prodaje. isto tako opravdavam pocetne radove jer covjek kaze da ima dozvolu za pripremne radove. sa tom dozvolom mozes sve radit dok ne izadjes iz zemlje tako da je za to imao dozvolu. ne opravdavam ga ni sekunde i mislim da je i on isti kao i ova trojica i narocito onaj Behmen lopina stara. svi su na Semihu lajali, vidi ovoga, izofirao se na samom pocetku. ovo je fuj! U Damira Hadzica su svi kleli, mlad, ambiciozan, sta ce raditi kad mu bude 50. Nadam se biti iza resetaka ali tesko, budimo realni u kakvom drustvu zivimo...
MA JEL SE OVO TENEDER-EFENDIJA BUNI. MA ŠTA TI TO ZLATO MOJE NIJE POTAMAN.
pa ima li po vama iko pošten u ovoj državi kreteni iskompleksirani.. sve fol neki pametnjakovići.. znaju oni sve jbt vi ko da ste obavještajci i detektivi pa sve znate đe on šta je on.. normalno da će svi kupovat Asa-ina auta kad radi s udarnim brendovima.. zna se šta je FW i Audi.. a druga stvar - nigdje ne piše da je on \"počeo gradit bez dozvole pa kao sad napad najbolja odbrana\".. stvarno ste imbecili..
Ma ja, vama je svako ko nesto postigne u zivotu lopov, kako da ne, pa kad je tako jednostavno biti \'lopov\' sto to vi gospodo niste, ne volite pare? Dajte molim vas, zar cemo svakog uspjesnog privrednika okarakterizirat ko bandita, pa ko vam je onda posten?
Ne mogu vjerovat. Lopov priznaje da gradi bez dozvole i onda druge optuzuje za korupciju. Pa, ovo nema nigdje nego u Bosni. Da ne pricamo koliko je oprao budzetskih para za svoju stranku SDA na namjestenim tenderima. Pa, gdje je tuzilac da zatvori lopova TENDERbegovica.
Počeo graditi bez dozvole, i onda napad je najbolja odbrana. Aha, Imamoviću, dok si radio šta si htio, rado si davao mito, sad odjednom ti fin. Ma mani se toga. ASA je nastala na mitu i korupciji i političarima koji toj kompaniji služe.
E moj Damire, bjedo, nisi takav bio prije, obecavao si mnogo na pocetku politicke karijere al si na kraju vjerovatno pod uticajem vrlog ti sefa Lagumdzije i sam postao kriminalac, stidi se jadnice
A i damir, koji je uzeo lovu i za eurfoherc i dr. .....nesamo Marin...ccccc
Trebao si to objaviti u nekoj drugoj zemlji ,ovdje te dobro poznaju pa si se provalio.Pusti ba šuplje !
Ne zna se da li se Imamović nadavao više mita kako bi dobio na tenderima, ili se Hadžić naprimao više mita dodjeljujući raznorazne atraktivne lokacije po Novom Gradu. Pitanje za milion KM - Ko je veća lopina?
A nisi se bunio imamoviću kad si davao kofere para bakiru i SDA kompaniji,a zahvaljujući njima i tim koferima ste izgradili poslovno carstvo,a tek neplaćeni porezi... ima toga još