Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Karadzic nije uspio unistiti BHRT,ali su ga zato unisttili UHLJEBI,ima vas 980,al optimalno trebalo da vas bude ne vise od 200-230....nije tu nijedan politicar kriv ruku na srce,kriv je menadzment i dirktori javnih servisa zbog toga sto su dopustili,toliko zaposljavanje bez opravdanja i to je to.
@Paralelopiped jedva čekam da se pomirim sa tim, evo sad ću
Uhljebljeni su STRANAČKI kadrovi, a ne nasumično odabrani ljudi s ulice. Treba to naglasiti.
Halo,nije Karadzic kriv,ni za BHRT,ni za tolike firme koje su unistene,i dalje se unistavaju,NIJE,kriv je neko ko je blizu tebe,neko ko upravo hoda hodnicima Sivog doma...NAZALOST !!!
E moja Arijana, pa da ista garnitura iz RS-a i dalje upravlja ovom državom.
SDA-SBB jedinstvo ima poseban talenat da unistava drzavne institucije i daje sve Draganu Covicu.
dobro opažanje!
Vas 168 ima zadatak kao i u ratu. Napravite reset kadrova i sve nepotrebno, tatine sinove i kćeri, švalerke i švalere na biro, a ostatak za penziju odmah u penziju! Dužnike RTRS i FTV natjerati da plate šta imaju za plačanje. Otkažite im smještaj i pošaljite na sud. Takođe tužiti i njihove osnivače kao garante.
Pa i plaćaš je RTRS-u. 25% od tvoje pretplate ide njima.
pa ne mogu sami sebe tuziti...RTRS ima svoju novu zgradu, svoju modernu opremu i nema nikakve veze sa ovom kvazi tv koja se umislila da je glavna...FTV nazalost dijeli prostorije sa ovima....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zaomije ali sami ste krivi sto ste se doveli u ovaj polozaj
ha ha
DaBogda i propali, samo zbog onog sto tekme ne prenosite nase, a sve ostalo da...FuckOf
ovi koji se vesele zzbog propadanja BHRT-a su sigurno one velike patriote kojima su puna usta BiH i drzave. Oni koji se vesele su sigurno oni koji se dice BiH i koji pljuju na druge kada kazu da je BiH zaostala i da treba nestati. to su oni koji bi kao ratovali zbog drzave. Eh, nase patriote, veselite sr gasenju institucija drzave. svaka cast. valjda cemo se veseliti svi skupa kada je ne bude nikako
Propali dabogda i nikad se vise ne pojavili...i vi i ftv....fuj
Ko zadnji izadje nek' ugasi svjetlo
Pa da, kad trebas sebe spasavati sta ces drugo u Bosni nego se pozivati na rat. Sad vidjeh da BHRT dobija 50% udjela od RTV takse, tj. duplo vise nego ostala dva emitera. Mada, da se sastavi programi sva tri ne bi se dobio jedan posten.
davno proslo vrijeme...RTRS je bar 3 koraka ispred ova dva...prenose Olimpijadu, tenis Masters 1.000 turnire,Roland Garos,Wimbldon,vaterpolo,kosarku, kvalifkacije u fudbalu...
@kukov i sve sa 25% pretplate pa jos i pozitivno posluju vec 9 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BHRT na aparatima
Eto vam Din i ostale gluparije
dajte farmu i eto para
cim zavrsi evropsko u fuci vi prekinite, a ja odo' na more...sa baketom....hihihi
Sve RTV emitere koji se finansiraju iz budzeta treba likvidirati,ionako sluze samo korumpiranim vlastima a narod ih finansira.Sve na biro i kod privatnika.