Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad treba nesto kopat, tovarit, prenosit nema ravnopravnosti!
Sva se politika ispod jorgana kroji.
Dovoljno je reći NVO i odmah se zna da je u pitanju neka petljavina, neki strani lobi ili stranački sa zadatkom da se izazove što više konfliktnih situacija u društvu: Gomile divljih pasa na ulici Sarajeva ( dovoljan je sinočnji šou u Ferhadiji - pametnom dosta), pa onda neizostavni gej lobi za političke funkcije, zaštita zmija u koritu Miljacke, kritiziranje svega što valja i minoriziranje onih malih nekakvih pomaka u društvu i privredi, jok sve je crno, omladino idite van, ova država je propala i t.sl.gluposti. Sad se navadio na žene, što nije palamudio prije izbora u danima dok su se predlagale liste i sastavljali kandidati, nego tek sad... e o tome pričam.
Jao i ovog mi je pun qrc, samo palamudi. Odakle ti dobivas platu???? Najlakse je takvim ko tebi samo nesta palamudite po intarnetu i TV-u bez ikakviih konkretnih razultata. Pa pogledajte lika samo kako je obučen, sve najskuplja odijela, neke sminkerske cvike itd. Odakle ti lova frajeru?
Hm...znači gdje ima žena nema političke moći? :)
""Tamo gdje je stvarna politička moć, zaista tamo nema žena, a ako ih i ima one su samo produžena ruka partijskog alfa-mužjaka", naglašava on." Hahaha, Arapoooviiićuuuu! A gdje to stvarna politička moć u BiH? JA VIDIM OGROMNU POLITIČKU NEMOĆ!
Koliku li on platu ima? Pitam se pitam
Ima, ima, i te kako. I to onih mladjih.
Sta ce Merkelica rec na ove njegove izjave...
da je i nama jednu Angelu Merckel, pa bi vidio Bosne i Hercegovine......ovako mozemo samo sanjati....
Lako je biti gazda u punoj kuci, a tesko u praznoj. U Nijemaca ili Amerikanaca ko god da dodje bude im dobro. U nas ko god da dodje ne valja. Djelimicno sto smo siromasni, djelimicno sto zakon dozvoljava politicarima da rade sta hoce i sebi odredjuju plate, kradu bez kaznjavanja i ostalo.
eeeee pa zato i pisem:da je nama neko ko voli Bosnu i Hercegovinu..... kao sto Merkel voli Deutschland..... da je nama neko ko radi iz zelje da pomogne ovoj drzavi, iz ljubavi prema ovoj drzavi, narodu...... neko kome bi bio to ponos...... neko ko bi bio ko Tito na kraju...... neko kome nije do para nego do onoga da napravi nesto sto je nemoguce...... ali taj se haman nije rodio.....😔