Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapoviću i budali je jasno da je Zlatko i dalje prvi čovjek SDP-a.
...i one koje hrane mačke :))
Tako je
Sdp = luzeri.
BRAVO! SMJESTI ON SVOGA BRACU NA DOBRO MJESTO ZA DOBRE PARE. PITAJ BOGA KOG IZ FAMILIJE JE JOŠ I GDJE RASPOREDIO, ENO GA ZADRIGO OD ,,LOŠEG ŽIVOTA I OD SIKIRACIJE I BRIGE ZA BOSNOM I HERCEGOVINOM. DA GA UBODEŠ IGLOM U STOMAK ISPUHIVAO BI BAR 5 DANA. SVE SVOJE ZBRINUO, OBEZBIJEDIO SE,,KAO ZA ZAIMU,, I SADA ĆE GODINAMA DA NAM PALAMUDI, IZIGRAVA POŠTENJE, SOCIJALDEMOKRATIJU,, PAMETAN BOGA MI BI I JA. ALI SVI VI NEZAPOSLENI, NEZBRINUTI, SVI VI KOJI RADITE A NE PRIMATE PLAĆU, SVI PENZIONERI KOJIMA PENZIJA NE DOTEKNE NI 10 DANA, SVI OBESPRAVLJENI, SVI VI MOJI SUNARODNJACI KOJI ŽIVITE POŠTENO A UZ TO VRLO TEŠKO NIKADA NE ZABORAVKITE DA NIKŠIĆA ,,BOLI UHO,, ZA SVE ŠTO SE NE TIČE DIREKTNO NJEGOVIH INTERESA. ISTI TAKAV JE BIO I ZLATKO LAGUMDŽIJA. NE ZABORAVITE NIKŠIĆ ĆE MOĆI DOBRO A ,,NA GU*OVE,, DA ŽIVI SAMO KOLIKO MU GLASOVA DAMO, PARDON NE DAMO. JA MU NIKADA NE DAM GLAS, AS VI PO VAŠOJ SAVJESTI.
jedini odvratniji lik od lagumdžije je ovaj nikšić..
Pushi kardan anal itičaru.
Ja analitičara i k u r c a... Još jedna od Zlajinih podrepnih muha...
samozvani expert hurtić koji je na sav glas hvalio uvođenje pdv-a kao napredni evropski instrument kontrole sive ekonomije , arapović koji kao nana mahaluša sve živo kritikuje ali nema nikakve inicijative za promjene ....
Ovaj Arapvic samo siri nezadovoljstvo i iznosi negativne statistike cije brojke uvecava kako bi unio smutnju medju gradjane BiH. Ima ogromnu platu a nama sere kako je velika nezaposlenost i drzava nevalja. Vecina nvo radi na istom principu.
Kult ličnosti?? Pa to ne postoji u SDP-u! Ne zakuhavajte.
Sin(an)e Brute, pa sarkazam, groteska....bolan. Razočarenje.
Hahahha, kult licnosti od gospodina NN??!! Moze jedino uspjeti ako upotrebi teske opijate nad glasackim i simpatizerskim tijelom.
I ovaj CCI . Sve znaju naj pametniji su a samo kupe novce isto ko i politicari i kritikuju druge.
...klixe, bolan, što mi obrisa one savjete ljudima kako da postanu analitičari ? ...naljutio se neki guru koji to skupo naplaćuje? :))
aj ne baljezgaj celperu i ti svakom loncu poklopac, i ti mislis da si pokupio svu pamet svijeta
pametniji je od tebe jedno 20 puta, stash sad :)
Eh kad se sjetim http://dai.ly/x2bzgxs
Dobila je ona istog starog ovaj kriminalac je samo marioneta.
Svi u SDP-u pjevaju novu pjesmu "Halid umjesto Halida"
Sada će biti i vrijeme da se postavi i pitanje nasleđene imovine SK BiH. I ja sam iz članarine za SKJ - SKBiH finansiro sve što je SDP prigrabio. Vrijeme je da se podvuče crta! Nisu jedini i najači Socijal demokrati u Sarajevu i BiH! Račune na sto!
Da hoces i dobiti to sto si ulagao u SDP samo da nadjes smiraj...
NIKŠIĆ KULT - LIČNOST ???????????????????????????????????????????????????????