Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti RS, kantone, pola stranki, dopustiti da se svako lijeci gdje mu je najbliza bolnica i uvesti samo jednog predsjednika, tad ce biti napretka, sve ovo sad je drzi ne daj
PA SIGURNO NECE PREDLOZITI UKIDANJE ,,AKCIZA" KOJE SU DIREKTAN UDAR NA OBICNOG COVJEKA...
@migrantsyriauskbih ... hahaha... aprilililiiiiii.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konkretne prijedloge uvijek jedino ima SDP
Ne treba nam aprilski to je samo drugo ime za dodatne podjele
@BulevarNeumornosti bulevare.. Hoces opet da te spenkujem?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BOŠNJACI znaju sta nam misle srbogenocidasi i sta planiraju, ali meni je neizmjerno drago sto je ogromna vecina Bosnjaka poslusala naseg Generala i bosanskog gaziju Atifa Dudakovica pa su nabavili Alfa unifiormu i cizme, ranac i satorsko krilo i cekamo da Dodik napravi pogresan korak, pa da mu posaljemo ove migrante tamo u RS da sebi obezbjede zivotni prostor. Namjenska industrija biljezi nevjerovatno dobre rezultate, stanca puske, RPG, mine, OSE, haubice i sada evo i dronove.
Ništa u Magazinovićevoj inicijativi ne bi bilo čudo da se upravo Magazinović i SDP ne zalažu za održavanje vanrednih izbora, a prema aprilskom paketu ustavnih promjena nije predviđeno raspisivanje vanrednih izbora u slučaju raspuštanja parlamenta što je bio jedan od osnovnih razloga pada „Aprilskog paketa“.
Prije samo par dana Magazinović je kazao da je SDP  za vanredne izbore, kao demokratsko pravo koje prakticira svaka država. „Ali nema optimizma da će biti većine u Parlamentu da se mijenja komplikovan sistem koji bi podrazumijevao izbore ne samo za Parlament BiH, Predsjedništvo, nego i za kantone, entitetske skupštine"... rekao je Magazinović prije nekoliko dana
Odakle sada optimizam u pogledu usvajanja amandmana po modelu Aprilskog paketa, to nikome nije jasno, a vjerovatno ni samom Magazinoviću. Da stvar bude tragikomičnija upravo bi usvajanjem amandmana koje predlaže Magazinović vanredni izbori bili onemogućeni.
ĐONLAGIĆ PORUČIO NIKŠIĆU: "SDP-ov 'Aprilski paket' je populizam"
Umorili ste me bgm
Prvo da plate racune za mobitel pa cemo onda pricati o svemu
zaba digla nogu da se i ona potkuje.... forsiraju aprilski paket koji je gurao Tihic iz SDA a nije ni cudo pa miletu i ovo odgovara ...
Niđe veze ovaj grdni sdp
Magazinoviću Ko je tebi odobrio plac i dozvole za izgradnju apartmana na Jahorini.
SDP je stvarno jadan. zar nisu mogli smislit nesto pametnije😒
Biće kako se dogovore u kafani.
Predsjednik Bošnjak, Premijer Srbin i Predsjedavajući Parlamenta BiH Hrvat. I tako vršiti rotaciju, s tim da Bošnjak mora uvijek biti ili Predsjednik ili Premijer kao predstanik većinskog naroda.
realan nisi kao prvo. to se nikad nece dogodit al.nikad
Ovo što sam napisao nema veze sa SDA, ja SDA mrzim iz dna duše. Ali da smo normalno društvo ovako bi bilo.
Sto moja tetka kaze, "dobice go..vno". :)
Daj da nešto i mi kažemo, nema nas nigdje. Fujjjj!
To bi pitanje trebalo postaviti na referendum građanima kao i pitanja za ukidanje kantona i da se ispoštuje volja građana.
Ništa aprilski paket. Dr. Haris Silajdžić je zaustavio uništenje BiH, jer je u aprilskom paketu ostavljena mogućnost entitetskog glasanja i da đikani mogu blokirat izbog tog "jednog" predsjednika. Samo ukinuti entitetsko glasanje i poslati ANP.