Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest samo što se to prije događalo jednom u 10-15 godina a sad svake godine sve nenormalnije vrijeme.
Zanima me ko to ima potrebu da naglasi kako je ovo normalno vrijeme, nabrajajuci kojekakva "cuda" koja su se eto "desila" u proteklom vijeku?
Zato sto se previse cvili na svaku promjenu vremena...
Tog aprila 2003. se sjecam, u vijestima prognoza vremena: Mostar 38 stepeni.
Globalno zagrijavanje, k palac 😆
Ja se sjecam kao dijete mi okrecemo janjca za prvi maj a snijeg sipa ko u januaru vatra se ugasils janje helac a djeca orave snjeskavi grudvaju se cirkus
Proljece ko proljece. Problem je sto je zima bila pretopla
Ko ima ljetopis od Evlije Celebije neka procita, ekstrema je uvijek bilo, od snjegova u aprilu maju i junu cak i august ima "snijeg pade u augustu na Sarajevske sokake i krovove"