Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala sarajevo-x Za sve u Sarajevu obavijest da ce kutija za pomoc biti postavljena u toku sutrasnjeg dana (petak) na Ekonomskog fakultetu u Sarajevu! Ukoliko budete u prolazu Ferhadijom, svratite u aulu Ekonomskog fakulteta i dajte svoj prilog koji ce itekako biti vrijedan za jedan mladi zivot! Veliko hvala....
Veliko hvala i od mene...nadam se da ćemo pomoći Ernadu da prikupi neophodna finansijska sredstva i ode na neophodno liječenje...molim sve dobre ljude da se uključe u akciju i pomognu onoliko koliko mogu! HVALA! P.S. Sarajevo-x.com HVALA!
Veliko HVALA Sarajevo-x.com portalu i nadam se da ćemo što prije doći do cilja!!!