Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anto Nobilo je veliki pravni stručnjak. Ne sumnjam da će dati veliki doprinos u rješavanju ovog slučaja.
@MislimNaTebe Njegovo je klijenta da brani, a on nije korumpirani sudija da svaki predmet i pored nespornih dokaza o krivnji moze da rijesi oslobadjajucom presudom.
@Darth-vader u sve ti se ovaj razumije... drugim rijecima medijska prostitutka... klasicna balknska prica - gdje su kamere eto i njega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Ante ne rjesi ovo nece niko! Sretno. Pravda za Davida i Dzenana!
@OlovnaKisa I vidi se sta su sad dobili
@OlovnaKisa Ocekujem da se konacno dokaze da vlasti u RS-u ne zanimaju gradjani, i da su spremni na sve da bi sebe zastitili. Isti je slucaj i kod nas gdje ovdasnja vlast isto tako zataskava sve da bi sebe spasila. I kad se dokaze da su ubice izgubice povjerenje naroda. Nazalost prekasno ali ce ga napokon izgubiti!
Nobilo resi to dobar covo i tewando sportista
ehehehe..dusko tomic .. on ce to rijesiti na opce zadovoljstvovlasti...
Anto Nobilo je pravi advokat i covjek koji se drzi zakona,slican je i Kresimir Zubak ali i Dusko Tomic je klasa,nadam se da ce raskrinkati ko je ubio Davida!
I Memića i ...
Nekako ovom Nobilu i vjerujem, ali Tomiću nikako.
Kako stvari stoje ulaziti u ovaj veliki kriminalno polticki konflikt je vrlo rizicna stvar po osnovi licne bezbijednosti i ne vjerujem da bi neki od beogradskih advokata smio, pogotovo nakon onakvog napada na novinara BN TV prihvatiti takav rizik da istrazuje ubistvo D. Dragicevica.
Pa usla je Zora Dobricanin mozda i najjaci srpski advokat ali klix nije cuo za nju pa ne spominju. Plus je tu i Feraget Memicev advokat
E ovi bi se mogli Lukaču i Duduku majčice nayebbat . . . !!!
Pravi ljudi, a ne politikanti i neljudi, su postenom dijelu svih naroda i gradjana pomoc i rjesenje od zla i nepravde. Hrabrim i velicanstvenim, kao sto su nesporno gospoda Anto Nobilo i Dusko Tomic zelim u prvom redu mnogo zdravlja i uspjeha u njihovom angazmanu.
Sad ce Dodik prosiriti konspiracoju na medjunarodni nivo.
Odose pare sa Davorovog ziro racuna,a to i jeste bio cilj advokata..eto vidjet ce se..😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Anto Nobilo u redu a Dusko Tomic mi nije neko zvucno advojatsko ime
moze neko da mi kaze koji je motiv bio tog ubistva ? pokusavam da procitam sve oko ovog momka ali jos nisam nasao nesto za motiv , u svakom slucaju se nadam da ce pravda stici pocinioce