Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......lagumdžija se neće kandidirati za ništa bitno........ne usudi se staviti svoj obraz na izborni listić jer zna da ne može proći nigdje........ovako će izabrati novog komšića hrvatima i sve će se nastaviti po starom...............
Na prošlim izborima Lagumdžija je sa 30 000 glasova dobio direktni mandat za Parlament BiH iz Sarajevskog izbornog područja. Obrazuj se o nekoj temi prije nego je prokomentarišeš.
........što bi bilo kad bi bilo.........vidjet će koliko će ovaj put dobiti ......... ........a što se ne kandidira za člana predsjedništva........hoće k.......poderali bi ga bakir i reis kao svinja masnu krpu .....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Domazet gigant! Daj ekonomistu na čelo države! Dosta je likovnih tehničara, pjevača amatera, manekenski i ostalih ugostitelja.
Bolji bi on bio od trenutnih clanova Predsjednistva BIH. Covjek je institucija, obrazovan, elokventan i bio bi dobar predstavnik nase domovine.
Ekonomist može biti jedino na čelu vlade tj. Vijeća ministara ili nekog ministarstva bliskog gospodarstvu. A ne u Predsjedništvu, gdje je ionako ceremonijalna uloga.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jao pristrasnog teksta, pleme vam je*em nadrinovinarsko.
Jedan od upetljanih u privatizaciju zice, drugih privatizacija. I mentalne bolesti zvane fakulteti po selima. Svaka cast sdp nastavite svoju mentalnu mantru seljaka koji vas predvodi.
Ne izaberu li hrvati hrvatskog člana predsjedništva imati ćemo krizu sljedeće četiri godine a kako vidim svi udarili na fotelju HR člana brate neka promjene ustav pa neka bude jedan predsjednik pa neka se kandidira ko god hoće a u ovakvim uvjetima bavit se izbornim inžinjeringom i na ovaj način biti u vlasti samo da budeš u vlasti nema smisla imamo opet krizu.
jos jedan covjek kojeg ce lagumdzija potrositi a da nije ni imao sanse ako je komsic dobio 300 000 glasova ne znaci da ce sada svaki hrvat kojeg kandiduju bit i priblizno komsicu
Ima li iko neku ideju za koga glasati, ali nepristrasno, jer ja fakat nikome ne vjerujem. Posmatranjem kretanja stvari u strankama, može se zapazit da "visoki kadrovi" izbjegavaju "direktne" izbore, da mnogi kojima ističe mandat i znaju da neće imati šansu ubuduće, osnivaju ili su osnovali nove stranke (Komšić, Budimir, Ljubić), da je značajan broj ljudi odustao od politike kad je vidio da ne može do vlasti (Naša stranka), da nove stranke, uslovno rečeno, ne nude ništa novo sa otpuštenim igračima iz drugih stranaka i javnim ličnostima (SBB) da neke stranke ne znaju jesu li ili nisu stranka (SDU)... Ili da čekam koga će DJL Ibro Spahić predložit, nije ga bilo 4 godine :)
Ja neću glasati za Domazeta jer nisam Hrvat. Glasao bih za Bošnjaka, a od Bošnjaka nema nijednog normalnog kandidata tako da ću vjerovatno poništit listić. Što se parlamenta tiče i tu sam neodlučan...
E ovo je moglo prolazit dok je bilo željke, a sad zaboravite.
DRAMA: RASPAD U SDP-U: Bećirović odbio kandidaturu, kandidati za Predsjedništvo BiH Lidija Korać ili Nermin Nikšić! ... /> http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/15083/drama_u_sdp_u_becirovic_odbio_kandidaturu_kandidati_za_predsjednistvo_bih_
Daj nam Lagumdziju da se igramooo ooo ooo... RIP Zlatko.
Bilo li je malo majorizacije,hajmo jos jednu rundu i poslije se cudite reakciji Hercegovackih Hrvata.
ovi kmeri vise ne znaju kome se okrenuti, bili sa SDA pa im okrenuli ledja; potom koalicija sa SBB, pa im ni oni ne valjaju, okrenuli se Dodiku pa ih i on odyebao sad hoce sa hrvatima... pa ima li iko na svijetu da njima gadovima odgovara???? Ovo je najbolji pokazatelj njihove nemoci, prvo ih napusti dobar dio clanova, na celu sa Komsicem, onda im i ovaj potrcko, njihov isprdak odbije kandidaturu... sta li je sljedece??? joooj gledati do oktobra nastavak sapunice i agoniju kmera- NEPROCJENJIVO
A ni tvoji zeleni kmeri nisu ništa bolji, govna ko i ovi SDPovci
Hrvat iz Hercegovine ima veca prava od Hrvata iz Bosne, Covic je to tako pojasnio, i jos dodao da hrvat nije onaj ko nije iz HDZa!
brzi84 jel te neko nešto pita, jel čović jedini hrvat, nešto kao papa pa on govri tko ima veća prava, ajd pozdrav.
Čović je debil.
Kad će biti informacija pošto se klix prodo SDPu? Nema vam pomoći da kupite i Avaz. Na političko smetrljište skupa sa Strankom za BiH.
Finansijska policija FBiH je podnijela izvještaj o krivičnom djelu u slučaju privatizacije državnog preduzeća Žica iz Sarajeva u koga su kao osumnjičeni uvršteni Anto i njegova supruga Aida. Anto je osumnjičen da je zloupotrijebio položaj tako što je kao član Nadzornog odbora Žice učestvovao u donošenju odluke kojom se daje saglasnost da se dio imovine ovog preduzeća daje pod hipoteku u Raiffeisen banci, a za osiguranje kredita koji je podigla jedna grupa privatnih preduzeća među kojim i firma GENECO čiji je direktor Aida Domazet. Tim novcem su kupljene dionice Žice, a Finansijska policija je sumnjičila Aidu da je kao direktor ostvarila protupravnu imovinsku korist u visini od 1,5 miliona KM.
Izvor: Dnevni Avaz Ti si neki bas duhovit...
@pakica Ti si baš opterećen Avazom,#ebo te on. Evo ti izvor: http://database.cin.ba/baza/index.php SDP je pokazao da se ne razlikuje puno od ostalih. Partikularni interesi ispred općeg dobra.
Skidam kapu prof. Domazetu ali mi smo govorili da nećemo opet kandidovati Hrvata. Rečeno je da ide rotacija. Bolje bi bilo da predložimo Srbina iz RS-a.
Čuj "mi smo dogovorili" :) Pa više se i ne kriju mladi SDPovci angažovani na klix.ba da uzdižu stranku.
Riječ "govorili" ima fonem više i potpuno različito značenje od riječi "dogovorili". Ja sam član i simpatizer SDP-a i za razliku od mnogih drugih uhljebica u raznim strankama, to ponosno i otvoreno govorim. Mi u SDP-u smo govorili i ja sam podržavao taj stav SDP-a. Također, za razliku od tebe, ne kurvam svoje mišljenje i komentare - da ti prevedem: nisam dežurni plaćenik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)