Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...otišli u švedsku kopali i rukama i nogama, švedska im da sva prava ko svojim državljanima, uhljebi ih, da im socijale, da im poslove, da dodatak na djecu, zaštitu, zdravstvo, krov, struju... ...i onda se vrli bošnjo, sjeti da joj napakosti i da joj baca bombe! mrš!
...sreća pa ovim majmunima nije uspjela nakana, inače bi sad naje.bale stotine hiljada naših dobrih ljudi koji s ovim nemaju ništa! nema...ovo se mora čistiti izmedju nas! to treba sve iz rupa i rupčaga protjerati na svjetlo i inkvizicija majka!
Ares, dobro si rekao, jedino je inkvizicija efektivna, a vidim ima ih koji su je zasluzili
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
HOCEMO IMENA HALO REDAKCIJOOOOOOOOOOOOOO
to su oni sto su navikli na kafendisanje po cijeli dan ali da je dzep pun a kad zafali onda ide reket,otimacina,droga,kradja i tako to.dobar provod u zenici im zelim....
"ISLAMSKI TERORIZAM VI". Joj proprustio sam peti dio, ali nema veze, ionako je sve isto, isti glumci, iste uloge, režiseri...
focanska posla jebo ih otac😙😙😙
tooo nagazii focake
serem im se na bradatu😙😙😙
sako je sve istina sto pise u tekstu onda ih treba na dozivotnu kaznu poslat
Zadovoljan sam - opca osuda na klixu. Ne javljaju se Ejman, Tuzlak, 6 Zlatnih ljiljana... Svaka cas policijskim agencijama.!
ponovo nacionalisti , fuj
svasta bih rekao ali jednostavno nema mjesta da to sve napisem,boze sacuvaj samo goli otog oformiti za takve
Zatucanim Bosancima je lakše utjerati metar u guzicu nego centimetar u glavu . Teško samo poštenim ljudima, a ove budale koje idu tim putem treba im zabiti 2 metra u guzicu da mu uđe u glavu.
JOŠ JEDNA VESELA VIJEST ZA BOSANCE I HERCEGOVCE.........BRATE PUTINE NEKA BUDE PRVO PA MUŠKO.........NEKA JE DIJETE BERIĆETLI I NAFAKALI I AKOBOGDA DA KRENE OČEVIM STOPAMA............. -http://ww w.vijesti.ba/vijesti/svijet/263015-Putin-pronadjen-ceka-rodjenje-sina-Svicarskoj.html
Nek je uhapsila tako i treba. Samo hapsite milicijo
Mashallah
Objavište li ono jutrošnje postavljanje zastava ISSIla u Maoči.