Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Česta zabluda. Ima nas antifašista koji su i antikomunisti. Ta dva sistema su u 20.vijeku milione i milione ljudi ubili.
@Trump2020 fašizam vise nepostoji dakle nisu nam potrebni danasnji antifasisti koji traze fasizam u svemu da opravdavaju svoje postojanje
Komunizam nikad nije ni bio.Bio je socijalizam kao prelazni oblik u komunizam.Komunizam zagovara dobar i pravedan zivot na ovom svijetu a religija vas uci da se nadate u drugi svijet dok oni dobro zive od vaseg rada na ovome svijetu.
Apsolutno je porazavajuce vidjeti kako je vecina komentatora neobrazovana, te mijesaju pojmove komunizma i antifasizma. Protiv fasizma su se borile uglavnom kapitalisticke velesile: USA, Velika Britanija itd, tj borile su se protiv Hitlera i nacista. Komunizam nema s tim ama bas nikakve veze
@cerebrum Vodeci antifasista u EU je gdja Angela Merkel, totalni antikomunista. To ti je najbolji odgovor na tvoj komentar pun nelogicnosti.
@cerebrum Vodeci antifasista u EU je gdja Angela Merkel, totalni antikomunista. To ti je najbolji odgovor na tvoj komentar pun nelogicnosti.
Mostarski Rambo je novi Gači\
Eto jes socijaldemokratija..moralista jebeni!
Kad je većina tvog naroda bila u ustašama a manji dio u partizanima onda moras uvjeravati ostale da si antifašista. Bošnjacima nije lako...
Ta je pri¢a završena.
Komunizam donese više zla nego dva rata... Kud ćeš bolji primjer od istočne njemačke
@Bh1hrvat1 Ti zaista nisi svjestan sta pricas: komunizam i antifasizam nisu isto. Skoro cijela zapadna DE osudjuje fasizam, cak i konzervativci, iako nisu komunisti. Je li ti se imalo razbistrilo?
Bez franjevaca davno ne bi bilo Bosne
Tako je! Ivan Franjo Jukić: Hrvati u BiH NE POSTOJE! TO SU BOŠNJACI KATOLIČKE VJERE!
Siso pohrvačena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Takozvani Bosnjaci postali takozvani antifasisti Negiraju da su se borili za NDH Rame uz rame sa svakim Hrvatom Medutim to je ta Bosnjacka nebuloza Stalno mijenjaju historiju samo da su oni jedini perfektni
Super je vidit da i ova vrsta lesinara polako izumire
Kako ćeš ti razgovarati sa ustašama? To se treba s puškom uraditi i onda će ujko slušati. Čim Ujko nije dobar to se treba odma pobiti, zaklati itd.
@MostarskiRambo1992najjoopasnisni si na klixu evo nam se gaće tresu
Obisi se ucini uslugu narodu