Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fasizmu !!!!
@HercegBosnaPonosna iskenjam ti se na nick
@HercegBosnaPonosna nemoj hvala ti,ona bi me onako zatvorila ,znas dozvoli mi da se iskenjam posteno na tvoj nick antifasito
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo drugovi smrt fašizmu, sloboda narodu
@touch i tebi sinko :-)))
Ovi kontaju da je Tito još živ ? :D
Pitaju bosnju zasto kad jede burek skine gace? - Ejh, pa sta bi ti, da mi muhe lete na burek?
Di je ovdi HRVATSKA zastava.Jel bosnjaci mater vam nabijem.
Trazim zastavu SFRJ
SMRT FAŠIZMU
Najbolje od čovječanstva, antifašizam!
@delminium Jesu li englezi, francuzi, amerikanci bili antifašisti?
Naj crnje kad vidim kao protivnike Jugoslavije i to oni koji imaju sad 20-30 godina koji pojma nemaju kako su ta vremena izgledala, a oni su najcesce ti koji daju ocene tih vremena. Kao rekla kazala znanje.
Skupili se banditen!!!
Pa rekao sam banditen
tito je bio licnost svako ga je postovao citav svijet
Dok je bilo tita bilo je i shita!
@Zvijezda pa naravno
Sta radi zastava ARBIH medju ovim petokrakama zar pod istim nisu pucali na pripadnike armije NIKAD VISE JUGOSLAVIJA ! SLAVA BOSNI!
Danas gledam dokumentarac.. Sta je sve Tito izgradio i kako je docekivan u Americi, Rusiji, sjevernoj K... itd.. Pa stvarno taj covjek je bio INSTITUCIJA!!!! Pretrazite youtube Maršal Josip Broz Tito u Sjevernoj Koreji... I jos klipova ima ... Pa njegove limuzine itd.. A država je bila u razvitku fabrike standard je puno puno bolji nego danas bio...
I onda su njegova djeca sve to fino s*ebali, pa nama sad prosipaju priču kako je bilo dobro. Za komunizmom najviše kukaju baš ti šabani koji su jedva čekali da to razvale.
@Taras_Shevchenko_II upravo suprotno. Djeca pripadnika SS divizija su unistili jugoslaviju. A i mnogi nepismeni i oni naivni koji su se upecali na kapitalisticku propagandu. Uglavnom nepismeni seljaci.
“‘Rekao si, stari, da to još nisi probao. Reci, koju da ti pošaljem gore u sobu?!’ Malo razmislivši, Tito odgovori: ‘Helenu i Suzanu hoću’. ‘Uzmi još dvije. I tako ih imamo višak’, posavjetova ga Ranković. ‘Onda mi pošaljite i onu guzatu’, pokaza na balerinu s uvojcima u kosi. ‘A ti, Đido, koju ćeš ti?’ - Tito upita Đilasa. ‘Ja se ne osjećam dobro, idem iz ovih stopa na spavanje’, odgovori Đilas suho. ‘No, i ti si mi neki’, dobaci Tito i potcjenjivački odmahnu rukom, udaljujući se sa svojim ljep
@PATRIOT Ali šta on zna o ostalih pet tajni koje navodno kriju njeni memoari? "Prema onome što sam razgovarao s Jovankom, memoari sadrže minimalno pet odgovora na pitanja koja su zanimljiva i danas, a neki ljudi koji su još među živima ne bi želeli da oni budu objavljeni: zašto je smijenjen Ranković, gdje su posmrtni ostaci Draže Mihailovića, ko je u partizanima radio za Pavelića i NDH, a ko u ustašama za partizane", kaže on.
Smrt Fashismu! Sloboda Narodu! ...a je l' ko rek'o ovim ljudima da, za razliku od Prve proleterske, ovog puta ne mogu u Focu?? Znamo sto.
ZIVIO NAS MARSHAL TITO ZAUVIJEK 💪💪💪
bar se u titovom vremenu radilo i znalo ko vlada i ko sta radi a sad se nezna ama bas nista sem da politicari pojedose sav narodni kapital i novac