Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi dolasci evropljana me podsjecaju na onu, merhaba Hamo, pomoz Bog Gile... Daleko bilo, al nesto mi suhu vezu, yebli oni materr svo ju!
Vidi face kod Zeljke ...... Annalena Baerbock zaposlila pola RS-a u Njemackoj, u RS-u se vozi Mercedes, Audi, VW i BMW, nose Adidas patike, a Zeljka napravila facu kao kacu. A kod Putina se smije i kez od uha do uha. Niko ne ide u Rusiju da radi, niko ne vozi ruska auta po BL i ne nosi se ruska roba ...
jedinstvena bh policija je kljuc za naprijed
Prvo su trazili radnike, sad dosli po topovsko meso.
I meni je to palo na pamet. Mislim sto bi svabica dolazila a nije nas sigurno zeljna.
Nijemci izgradnjom Sjevernog toka 2 gurnuli direktno Ukrajinu u rat, a sad kao fol oni spašavaju Ukrajinu i Evropu od Rusa, a Gerhard Šreder u upravi Gazproma. Znajte da q nećemo mrdnuti ako Rusi krenu na Balkan. Dovedite dezertere Milanovića i Plenkovića nek ratuju :)
Analena ima pravu svapsku facu al opet izgleda ko misica sa onu nasu seljanku iz predsjednistva. I zivo me zanima kakve poene neko moze na bosni ubrati? Pa nije iz laktasa sljegla.
Posjećuje svoju robovsku plantažu kako bi se uvjerila da sve ide kako treba
Kako bi Analenu uzeo i izbrisao 'enu' sa kraja imena
Željka stala u stilu Šefika fikusa
ova Željka isto baba roga .ali je baš gabor.
Željka ili Željko ko ima veća damu, e moj qenise
Treba zvat putina, nek dođe dingospo da se razbježe ovi miševi bar jedan dan, da ohanu sa svojim goveđim pričama
Predsjedništvo radi ko dragstor ..,! Neće na dobroo.., Bearbock je donijela neki katul-ferman.., dok je Milojko onako reagovaoo..,😜
Ako dolazi iz pravca Splita nek se drži putokaza: Mostar - Sarajevo - Banditen>
Dosla Annalena po radnu snagu iz BiH
I Zeljko malo bojlerčića nabacio a? Ili je od pive ..
Frau Baerbock, nika nisu Njemci imali goru Minesterku zenu!?Moze sa Cijanevcku povesti u Hotel da je kreisen!?
Bošnjo od Švaba hoće samo euriće i ništa više.
Nijemci izgradnjom Sjevernog toka 2 gurnuli direktno Ukrajinu u rat, a sad kao fol oni spašavaju Ukrajinu i Evropu od Rusa, a Gerhard Šreder u uoravi Gazproma. Znajte da q nećemo mrdnuti ako Rusi krenu na Balkan. Dovedite dezertere Milanovića i Plenkovića nek ratuju :)
E divi joj peleci