Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesu li ove naše lopine na vlasti zaista očekivale da će narod nakon zatvaranja iole nešto poštovati? Nakon što su doživjeli onakve pljačke vlastodržaca dok su građani morali sedmicama sjediti između svojih zidova.Narod masovno ostajao bez posla.Stizali avioni pomoći od koje obični stanovnik ništa nije vidjeo ali sigurno je mogao da kupi.
Po trenutnoj statistici imamo najviše zaraženih po glavi stanovništva u cijeloj Evropi. Naš narod je glup i krizni štab mora reagovati hitno jer narod se neće opametiti, hrpa ih misli da to ne postoji a podhrastovi puni. Sve sami intelektualci.
najviše novozarenih*
a uhljebi iz kriznog staba su po tebi pametni...pa ovo su rezultati njihovih odluka...evo isptlred stranke hoce da organizuju sff...a svugdje u svijetu te manifestacije odgodjene...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta kaju na ovo nasi vajni ekonomisti ćavalci i šunje i slicni kolko bi para tj. KMova bi trebala sad nastancati CBBIH nakon sto je EU nastancala 1800 milijardi EURa.
Ma neee blagostanje je pred nama,eh kako se zivjelo prije korone
Ja se ne mogu naibretiti koliko je losa situacija u drustvu u drzavi, ja ne znam kako ostalom narodu to ne smeta, pa nista nije kako treba u drzavi krenuvsi od najsitnih i balalnih stvari pa nadalje. Toliko nepotizma, podvala, krađa i niko nista nista, pa kako ljudi dragi.
Neće dugo biti ovaj kom ali istina je, brzo su vas mediji napunili strahom.
E sta nas tek ceka u avgustu ovo je nista pustite nas vise na muru koga ste to pitali
Ogranicite rad javnih objekata do 15h, uvedite jake kazne za maske i distance, zabranite sise i gotovo. Treba mi da vam govorimo sta da radite???
Pa narod nije glup, pogotovo kakva je vlast u državi, i sistem na kom država funkcioniše..Nek nam je bogat na pomoći,bilo je i gore..
Moze uvijek gore ali mi smo krivi nemamo discipline prvo prema sebi pa onda prema drugome
Ma uvijek moze gore.. to se u BiH podrazumjeva
Slijedi situacija ko u Srbiji "nema korone do izbora" cim to prode oj pomagajte EU dali su glasove lijeci nas narod mi smo nesposobne jade jadave!
Losija situaija nes ceka zbog nerada vlasti a ne zbog korone. Krizni stab ne radi NISTA i to po instrukcijama vlasti. Krizni stab Federacije je kao radio nesto dok nisu pokrali pare... po instrukciji vlasti. Zasto sada ne radi nista? Odgovor je jednostavan...Sto vise zarazenih, to ce vise novca od EU dobiti. Ista stvar je i sa migrantskom krizom. Nisu sprijecili migrantsku krizu jer sto vise migranata, to vise novca od EU. Tipicna politika SDA
Ne ceka nas losija situacija zbog korona virusa vec zbog nerada vlasti i Kriznog staba.
@preludezalude Vlast i KriznI štab ionako ništa ne rade osim što su sebi utrostručili plaće, a kako će i se onda borit protiv nevidljivog i izmošljenog virusa prehlade.
jedino je iranski predsjednik imao hrabrosti da kaže - da je 35 miliona iranaca ili skoro pola populacije, zaraženo. Tek nedavno WHO je obavjestio javnost da su virus prenosi zrakom(aerosol) iako je to od samog početka jasno i najvećoj neznalici.
E čuj zrakom? Sve nešto mislim...mrš!