Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- vozit što dalje od trotoara - hodat i stajat što dalje od trotoara - gledat očima niz cestu kakva god boja bila na semaforu, bilo pješak, bilo vozač ...naučite se da ste dio opšteg kretanja u saobraćaju, i na noge, i na točkove, i da se sve mijenja u sekundama...
Nista dok ne cujem auditorijum klixa sta misle o sigurnosti grada u kojem zive, a vidjeli ga uzivo samo na ekskurziju u osnovnoj skoli.
Ne samo gradzani Sarajeva nego svi gradova..tako se osjecaju sigurno da kad odu po hljeb i mljeko ne znaju hocel biti upucani itd,,,tako se sigurno osjecam da vec 12 godina ne zelim proci kroz grad radi gurbetluka ,,
Ja se osjećam sigurno!!! Hoću reći: sigurno osjećam da ako me promaši metak,auto me garant neće promašit. Dakle,sigurna sam!
Ma hej,sigurno je drama!Dok nam se ne pojave serijske ubice, mirno spavajte.
Sve je u rukama policije i pravosuda ovo stanje je njihova slika,slika njihova nerada...
Građani Sarajeva su sigurni toliko, koliko je siguran zatvorenik u svojoj ćeliji na robiji.
@Luna svaka čast, Bolja si od agenata i inspektora, lako si otkrila 3 slučaja nelegalnog posjedovanja oružja... @Krstaš, Srbijanci kada pričaju ekavicom to "zvuči". Kada Bosanac tipka ili izgovara ekavicu, to ne ide, ne slaže se nikako, baš kao vino i ćevapi.... Usput rečeno, Srbijancima je ekavica jako, jako draga i simpatična...
OBAVEZNO POGLEDATI! http://sh.st/ucxej
Policija u Sarajevu se u načelu "satra od posla" ali u gradu po pitanju sigurnosti nešta ne štima... Razgovaraš sa "nižim i srednjim staležom" iz raznih oblasti u policiji, kažu polomiše se, preopterećeni su, i oni se osjećaju nesigurno... Ključ izgleda treba tražiti u rukovodećem kadru,.... Ovo stanje se provlači godinama, neko treba sve vrlo ozbiljno i temeljito da analizira i da se nađu rješenja... Policija nema odgovor na ogroman broj krađa vozila, nema odgovor na ulične pucnjave, nema odgovor za "ubice na cesti"... Moraju se odrediti prioriteti i postaviti "pravi ljudi na prava mjesta"..... "političkih" inspektora, komandira, načelnika, komesara je i previše... treba naći nekoga "ko zna da radi".
Osjećam li se sigurno? Uz Božiju pomoć, osjećam se sigurnom i zaštičenom. Bez Njegove pomioći bih sigurno bila uplašena i nesigurna u ovom nesigurnom vremenu.
eno mi dajđe
Jao pitanja .... Kao da su ih pitali,da li je voda mokra? Naravno da je nesigurno .:o
Ovaj zadnji deda sto je prico sere ko foka,sad povazdan u mahali visi drot i glumi strasilo,ne moze covjek namiru da se napusi a dobio sam kazni za saobracaj moram kredit dici.
svaka cast ovom dedi zadnjem kapa dole..
Sta je rekao nisam gledao video
Sramota za Sarajevo.Toliko kriminala i zlocina svakodnevno.
policija ne radi svoj posao i to je glavni uzrok 'divljanja' neodgovornih vozaca i kriminala u sarajevu, meni su u pet dana pokusali dva puta obiti auto i policajac dodje i napravi zapisnik i to je to, jos kaze da je to dugo njegov sektor i da nije imao prijava za ta krivicna djela, iako se komsije stalno susreci s tim problemom i prijevljuju pokusaje kradje vozila