Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro nam došla !
Herzlich WILLKOMMEN !
Primi nas da budemo vasa kolonija...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Merkel sad im jebi mater u predsjednistvu!
Dok bude sjedila sa nasim vlastima, neka joj neko fino objasni o kakvim se profilima radi, i koliko su ti isti ljudi zasluzni za sav jad u kojemu se ova lijepa zemlja nalazi. Merkelice, isamaraj stoku, objasni im da ne mogu drzati narod kao taoce svoje nesposobnosti, nemara, licnih interesa, i bahatosti. Dobrodosla u divljinu u srcu Evrope!
Gdje nam je sada Oliver Dragojević da nam zapjeva jednu, al' sa feeling-om... kobni dođe dan da sreću nam pomuti oproštaj tvoj i moj i rijeka suza vrelih Na mojoj ruci šal samoću srce sluti iz mog života sad ideš ti Angela, Angela znaj kad budeš daleko tvoga će sunca sjaj isto da me grije Angela, Angela znaj da čeka te netko i da ti vjeruje još više nego prije A prođe život sav u ljubavi sa tobom za spomen osta šal i bol u duši mojoj Ja ne znam što ću sad učinit sam sa sobom kad kuća tuge sad naš je dom
Ministar Crnadak nam se ugojio.Loše mu izgleda :))
Dobro došla,Angela!Uh,sako mint boje.Da ne bi bilo papreno,ko paprena metvica?
mnogo je ljepša od tate Adolfa !.
Odakle ova krava baš danas ... ccc Valjda neće biti blokiran grad da mogu ko čovjek na utakmicu.
Hej Bože ovog hudnika iz protokola Vijeća minustara! Ko da ni ne jede ni ne pije... 25 kg skupa s cipelama i jeftinim odjelom!
Oo Angiee, aj nas okupirajte!!
ANGELO MERTE.
dolazi da sprovede sta je dogovorila s vucicem. i da odvede jos ovo malo bosnjaka iz bosne..koji ce nam klinac...mogli su jos i koju banku jos otvorit treba nam
BIH je zbunjena zemlja
Kakva udarna vijest, ja mislio marsal Tito dosao. I fakat tesko onoj zemlji gdje mu stranac korijen pusti.
Slijetanjem se Angela Merkel susrela sa zonom sumraka !!
Dobar im ovaj LUMAR na vozilicama :)
Sad će ovi naši cigani odmah: daj koju paru,živ ti bio....dabogda ovo,dabogda ono