Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poserem ti se na ovakvu državu !!! Evo vam vaše demokratije, jebala vas vaša demokratija !!! U Titovom režimu bi ova sileđija dobila takvu kaznu, da bi se kajala i dan i noć, zbog onoga što je uradila !!!
Dva suda su pokazala da je čovjek nevin, šta sereš kad nisi pogledao dosije! Otkud ti bolje znaš od sudije koji mjesecima sudi slučaj?! Daj ba sklonij se Boga ti sramotiš se...
koliko je ova drzava nesposobna i na samom dnu pokazuje ovaj primjer jer, osim sto ga sud nije osudio zbog pokusaja ubistva TRUDNICE, murija nije u stanju da mu organizuje likvidaciju sto je u mnogim zemljama sasvim normalno. šljama se samo tako mozemo rijesiti
Ljudi,malom su odbrojani dani,samo da znate...Prvi izlazak iz murije i sve ce to doci na svoje,ne sekirajte se..Cura se prepala pa nije smjela reci da je on pucao..A sto se tice onog malog smetljara Vuka,on nece docekati sljedecu Novu godinu! Sve je to vec zavrseno..Ako procita ovo,neka pokusa ovo malo zivota sto mu je ostalo,iskoristiti najbolje sto zna...Smece jedno....
nek crknu dusmani drzava se vidi po komentarima stoke
pa ako nema dokaza covjek nije kriv, a inace mi se gadi ovaj mali..njusku bi mu najradje razbio..kolega mi je jedan lezao sa njim i kaze da je pakas ne vidjeni..klosarcina mala nafurana!
Ovo je original @pipi.dugadevetka. Molim da me ne miješate sa ovim kradljivcem moga identiteta.
Posteno ,Nejra je izjavila da to nije bio on i zasto da momak lezi za nesto sto nije uradio cestitam sudu !
Popiskim se na ovaj sud.. sad ispadose ti Kantonalni sudci glupi... pu pu pu ,, na vjesala bi on meni a ne na 6 mjeseci..
FUJ
Spominjes Titu haha nece ni Tito da se vrati nije lud ovo je pisi propalo ! Tito kad bi ustao i vidio odmah bi se vratio odakle je dosao..... ! Zalosno ali ?
Tito bi nas doveo ured, ja ti to garantujem !!! Uništavao je on veći šljam od ovoga, vjeruj mi !!!
Vratite policiji bejzbol palice!
i nakon kazne opet isto !