Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenos sjednica na YT, kao neki uspijeh, u 2022. kad djeca od 5 god stream-iju, trebaš biti dobro opičen da se hvališ time.
Nije bitno samo sta i koliko se radi, nego kako i KADA. Npr. ovo sto Opcina Centar sad radi na uredjenju setnice kod Velikog parka je idiotizam na kvadrat. Odluku da se pred Novu Godinu to raditi moze samo neinteligentna osoba.
Ukidanje Kanatona prebaciti sve ovlasti na Lokalane zajednice Opcine.Iz kojih se crpi novac za glomaznu bespotrebnu skupu admnaistraciju Kantonalnih Uhljeba,.neke usluzne djleatnosti prebaciti na vece gradove centre i Entitet tako rasteretiti Budjete koji gutaju novac Gradjana.Smanjiti glomaznu administraciju i naciniti je funkcijonalnom i dostupnom savkom pojedincu na uslluzi..novac preabaciti za socijalna dvanja zdravstvo kulturu sport skolstvo.