Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De napišite šta ste vi mediji konkretno uradili za dobrobit ovog društva u posljednjih 10 godina. Eto, a lako četiri navesti šta ste loše uradili za društvo u cjelini.
Možemo krenuti od fotografija žena u kupaćim kostimima s bazena, za šta vam sigurno nijedna nije dala dozvolu.
Realno treba kaznjavati novinare koji objavljuju namjerno lazne vijesti, izbacaju neke teorije zakljucke. A danas ako narodu ponavljas lazu pocinje vjerovati u to, samo gledaju da objave bilo sto zbog gledanosti. Ja bi prvo kaznio fake tv i senada ph ph
NAČIN DA SE BOSNA I HERCEGOVINA ZADRŽI, ODVOJI OD EU ZA RAČUN ONIH KOJIMA ŽELE DA PRISVOJE DRŽAVNU IMOVINU I SLUGE SU ISTOKA. NE ISTOMIŠLJENICI UČUTKAJU ITD ITD.
Republika Srpska tone i to sve dublje u jednoumlje i glupost.
Zalite se upravi vodovoda. Tako vam i treba kad birate diktatora za tzv predsjednika republike sumske.
Ne vidim u cemu je problem, samo podkrijepiti clanak dokazima a ne nagadjati il je to tako tesko?
Problem je da TUZILASTVO BIH NECE ili ne moze da dokaze a kamo li pojedinac a svi znamo da neko milijardu ili stotine miliona nije sigurno zaradio ' guleci ruke od posla'....ili si vjerovatno jedan od ovih koji imaju kucu od 2 miliona a dana radnog staza nemaju eto da ne idemo kod ovih ZESCIH kriminalaca
DODIK TO JE ONAJ "DAŠAK PROMJENA U REGIONU" ILI JEDAN OD ONIH KOJI "IMAJU PROGRAME", KAKO TO PROŠLE HEFTE VELE MARFI I SATLER, ILI ONAJ S KIME NAS U "OTROVNI BALKAN" GURA DESPERADOS ESKOBAR. TO JE TAJ ZA KOGA SU MARFI I SATLER TJERALI CIK DA UBRZAJU PROVEDBU IZBORA IAKO SU ZNALI ZA NJEGOVE ASTROMNSKE KRAĐE. DRŽE GA JER JE IDEALAN REMETILAČKI FAKTOR U USPOSTAVE NORMALNE BIH U KOJOJ SU MUSLIMANI VEĆINA.
Kad tad će se tamo srušit taj autokratski režim i to sam od sebe, iznutra. Samo će to Mile korumpirani kriminalni dronjak ubrzati.
JE LI VIDE SADA SDP-ovci ŠTA SU MIJATOVIĆ, I NJEGOV ŠEGRT NIKŠIĆ, NAPRAVILI KAD SU UMJESTO OPOZICIJE RS IZABRALI SNSD I KAD SU DODIKU ZA SITNI ČAR DALI 4. GLAS - I OD NJEGA NAPRAVILI APSOLUTNOG MONARHA. E ONI BI OVAKVE NIKŠIĆA I MIJATOVIĆA TURILI DA BUDU PREMIJER I MINIST. POLICIJE U FBIH - TIME BI I VLADU FBIH PRETVORILI U FILIJALU SNSD NA ISTURENOM MJESTU U SARAJEVU.
MI NISMO NORMALNI ako dozvolimo da jos jedina stvar koju imamo u ovoj USRANOJ BIH bude podlo ukinuta od KRIMINALACA I KRMAKA POPUT DIDIKA .....Toliko im je sila UDARILA U GLAVU zajedno sa pokradenim parama jos samo da nas UTISAJU DA NE SMIJEMO RECI DA SU POGAN KRIMINALNA ..... NARODE JESI LI PAMETAN .....PROBUDITE SE VISE OVDJE NEMA LIJEKA DOK KO MATIJA GUBAC S VILAMA NE KRENEMO NA OVU PASCAD !!!!
Za javne osobe, osobito politicare, ne bi smjelo biti ogranicenja i zabrana kroz koje bi mogli stititi svoje po drustvo stetno djelovanje.
Svi kod Đakovića na obuku on će vam pokazati kako se uvući gazdama gdje sunce ne obasja
I ne opsuj!
Pink Floyd-Another Brick in the Wall 🎵🎶.
Šta jel ponovo idu u komunizam malo, diktatura jednog lika