Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo.Situacija se ne moze popraviti zato sto je vecina gradjana BIH zarazeno lopovskim mentalitetom
ma zarazeni smo mi prvenstveno gluposcu
.......nismo bogati, al smo zato siromašni ko niko:)))
Treba ovu listu praviti otragaa, da se i mi nađemo nekad među prvima :D
Ako poslovica kaže da sit gladnom ne vjeruje, onda se u bosanskim prilikama slobodno može reći kako se ova poslovica obrnula te da ovdje gladan sitom vjeruje jer možda je to jedino objašnjenje zašto se pred svake režirane izbore u BiH dijele paketi sa hranom - kupuje se i ono malo pameti što je preostalo, taman dovoljno da se zaokruži SDA i nastavi stopama Alije Izetbegovića, na koje se današnja SDA poziva, i koje su nas sa Drine dovele do Miljacke, sa Save do Tuzle, s mora do jedne obale Neretve. Skoro je jedan autentični glasač SDA, neki nasilnik koji se dokopao televizije, objašnjavao kako njega ne interesuje šta "oni tamo rade po RS-u" dok god je u Sarajevu onako kako (i) on želi. Ta "pamet" koja je zaboravila 49% BiH, odnosno mentalno je prepisala agresorima na BiH, to je ista ona pamet koja je zaboravila da je Bosna sve do skoro bila i u Srbiji, i u Dalmaciji, i u Crnoj Gori, i u Slavoniji. Danas ljude iz "RS-a" nazivaju strancima, govore im da "idu tamo", svađaju se s njima tjerajući ih sa sarajevskih kućnih pragova a isti ovaj proces su preživjeli svi Muslimani gdje je nekada bila Bosna a danas više nije. Jednostavno govoreći, čovjek koji ne razmišlja osuđen je da život provede vucarajući se po ulicama koje danas nose imena raznih SDA-ovih ličnosti, hanuma, tetki...Tolika je danas Bosna. Ni manja ni veća nego kolika je bila i naša narodna pamet. Semir Halilović Sarajevo, 10.1.2015.
Samo jedno mi nije jasno, zašto se ne raziđemo?!
Sto se ne broje vjerske ustanove po km2, nisu fer ove statistke.
pa mislim da bi i tu kaskali za svim državama. očito nikad nisi obišao evropu ;) i načitao se bibilija po EVROPSKIM hotelima
Welcome to apsurdistan. Dobrodošli u državu čiji građani prizeljkuju i raduju se smrti više nego životu. Dobro došli u državu gdje na 3 Mil. Stanovnika imate preko 144 ministara i 14 vlada. Dobro došli u državu koja ima 13 policija. Dobro došli u državu koja ima dva pa čak neki govore i tri glavna grada. Dobro došli u državu gdje su svi tako slični a tako različiti. Dobro došli u državu koja ima tri predsjednika. Dobro došli u državu koja se boji promjena. Dobro došli u državu gdje na svakom koraku imate džamiju crkvu i katedralu a gdje se bog psuje NON stop. Dobro došli u državu koja još uvijek nema himnu. I na kraju dobro nam došli u jednu nam jedinu Bosnu i Hercegovinu
Opet nas bombarduju glupim kapitalističkim vrijednostima, koje nemaju veze sa progresom i napretkom. Kada smo mi imali produktivnost po radniku veću od bilo koje kapitalističke zemlje, nismo valjali jer smo u socijalizmu, sada kada smo prihvatili kapitalizam, ne znamo da radimo, marš stoko izrabljivačka.
još smo i plagijatori.. 40. na svijetu po uređivanju (čitaj prepisivanju) wiki članaka
Slovenci i Hrvati najbolji,koje iznenađenje.
sto ti je reci drzava z(L)a covjeka
Kada sam kao ,,živo biže,, kao ,,božiji stvor, na začelju u mojoj Državi Bosni i Hercegovini, na način da mi je nakon 40 godina radnog staža dala penziju od koje kada platim režije za stan od 33 m2 ostalo taman da jedem desetak dana, da ne mogu kupiti lijekove, nikada cipele, o drugoj robi da i ne govorim, kada nosa iz kuće ne mogu da promolim jer nemam ni za običnu kafu da popijem ljeti u nekoj bašti dok se oni koji su mi to odredili RASIPAJU, o sebi se zabavili, neka budem na začelju cijelog Svijeta, sve mi je eventualno.
....."ko bi reko, kobili se nado":))