Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji šljam koji tjera narod u inostranstvo !
SBB - Bakirova stidna dlaka
Smajo Mandzic, Zlatni ljiljan koji obara vec drugu vladu, vjeran samo onome ko ponudi vise.
Ja Vlada i kurca. Tuzla naima industrijski grad a nema metra autoputa. U vladi su sve koruptovani seljaci koji neznaju ništa osim krasti. Ojebine i hohštapleri
Ja Vlada i kurca. Tuzla naima industrijski grad a nema metra autoputa. U vladi su sve koruptovani seljaci koji neznaju ništa osim krasti. Ojebine i hohštapleri
M vam J anonimnu. G od vlasti. Ima te kraci rok od mlijeka u prahu.
Moglo bi se ovdje šta udati od ovih žena mlađe 😁.
Propratite klošarima tokove novca i vidjećete da troše i imaju puno više nego zarađuju i pohapsite vnago.
jedino i postoji lični interes..nažalost, čovjek ne može nikako da radi za drugu jedinku a da ne radi za sebe, jer je to priroda stvari i evolutivni proces :))
Koji moral na nasovnoj sranici a samo se šire upitne vijesti.
Kada ovako nešto pročitam dođe mi da povraćam!!! Sramota!!! A na ovom portalu sam pročitao masu komentara vezanih za izbor mostarskog gradonačelnika, neke priče o izdaji bošnjačkih interesa itd a ovdje ste u većini i šta radite, mogu samo poručiti- SRAM VAS BILO!!!!
KRAMPA prije 1 sekund VEHIDE, JESI SE KONSULTOVAO SA JASMINOM PRIJE DAVANJA IZJAVE? SVIMA JE JASNO DA JE JASMIN OBORIO OVU VLADU. DA JE TOMO ZAIGRAO KAO KOD ENVERA BIJEDICA NE BI NI OVO TROJE ISKOČILO. A TOMO ZA NJIH IMA I VIŠE NEGO MU TREBA.
VEHIDE, JESI SE KONSULTOVAO SA JASMINOM PRIJE DAVANJA IZJAVE? SVIMA JE JASNO DA JE JASMIN OBORIO OVU VLADU. DA JE TOMO ZAIGRAO KAO KOD
Semir Efendic je pokazao nista drugo neho da je SDA isprdak, koji je glasove u svojoj opcini dobio na racun raskrinkavanja efere Asim, da bi sacekao prvu priliku i sa SDA u koaliciju. Ovako ce biti i na svim drugim nivoima vlasti.
Kukic u zatvor i hebo vladu bitno je da on plati svoje lopovluke al samo zatvor
A skim je SBB u Sarajevu.
sta je tu novo* to gledamo 30.godina.
Hahahapa vi ko da ne znate dje zivite,ovo je moto i program svake stranke:u se,na se i pod ase.