Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DoDick=Kuraz
🖕
🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ovom malom Sabestianu je onako kako tetka Merkelova kaže. germanska politika se vodi iz Berlina. A ovaj što voli Dodika već je napisano. Četnici i nacisti su u u prošlom ratu sarađivali pa je prvima suđeno kao njemačkim satelitima.
samo razlaz, svako sebi i kraj priče. tri entiteta, tri naroda i tri države. to je najbolja opcija za sva tri naroda i jedina dugotrajna sigurnost da ne izbije novi rat.
dodik u kurcu vidi velikog prijatelja..dodo ga obozava..
Normalno, gdje god se u svijetu pojave fašisti Duduk im je simpatičan ...!!!
Kurtz i Dodik je odlicna kombinacija.Slatko!
Nemogu , a da se ne cudu cudim , naime ovaj konsultant iz Austrije se zove Nedad Memic , to me podsjeca na onog "cuvenog Musa - Pusa iz Audicije. Valjda je momak trebao imati ime " Nedzad " koje je Bosnjacko vlastito musko ime Roditelji su ga svojski Zahebali . Ovako je nepoznati element u citavoj ovoj prici . Text nebih komentirao izuzev da je ova vlada Desno orjentiranih Narzista , o kojima necu trositi rijeci .
Imam i ja simpatije prema ovom novinaru večeras što vodi emisiju na rtrs gdje je dodik, između ostalih, gost, ne mogu da vjerujem da neko može biti toliki poltron i dupelizac, hebo ga onaj ko mu dade diplomu za novinara.
hocu i ja posao analiticara, znam da mogu bolje od ovih 'analiticara'.. gdje se prijaviti?
naravno da podrzavaju cetalje ,jos od ubistva ferdinanda u sarajevu ;D
Dvorske lude su vazda izazivale simpatije.
ni slova nisam procitao u ovom clanku dok sam vidio da se spominje dodik i desnicari . dobro sam pljunuo na ekran . ali alkohol i maramice su uvijek pri ruci
Dobi Dodo podrsku Kurca
Hebiga muslimane slabo ko podržava,baš ko rukavac otrgnut od rijeke-dobro je Meša Selimović opiso
Stanite pored gospodina Kurza i uslikaj te se :)
..."i antisemitske ispade pripadnika slobodarske stranke..." ne lezi vraze.Kako sad djikan to da objasni Izraelu?
Matematika je jasna kada je u pitanju jednadžba između politike OVP i FPO. Kada se zna da je oko 80.000 Srba nastanjeno samo u Beču onda je jasno da su Srbi interesantni kao glasačko tijelo u Austriji. Samo isto tako treba znati da jednadžba vrlo brzo postane i ovakva: OVP+FPO = Mauthausen
@BhKauchosl Ma Srbija do Beca ahahaha ima vas najmanje jedno 8 miliona u Becu
Zivim i radim u Becu ponekad mislim da sam u Srbiji s obzirom koliko nas ima :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)