Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo je i OHR zapalit pi.čka im materina
Pa nece oni naredjivati da pale sopstvene zgrade. Budi pametan.
IZA OVOG STOJI "FUCK THE EU" i cetnicki laktaski destruktivni elementi. OVO JE BIO UDAR NA BOSNU, MA KOLIKO JADNICI OBESPRAVLJENI I PREVARENI ZELJELI DA URADE PRAVU STVAR. HIJACKIRALI SU IM PROCETNICKI EU ELEMENT I CETNICKI ELEMENT PROTESTE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve je izvjesnije da se u pozadini ovih posvjeda odigavaju nekakvi paraleni politički pocesi............iznenada milanović dolazi u mostar, a duduk i ostali idu na konzultacije u beograd.............nešto se u tome svemu kuha, a što, to čemo vidjeti vrlo brzo............
samo da nas opet naši iz sarajeva ne prodaju za sitne pare ko u dejtonu a vidjet ces da hoce... radja se evropska palestina.
dokle god se razmišljanje svodi na vaši i naši, tu smo gdje smo.................
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A ovaj Inzko, on je tu samo da uzima pare, on nije tu da išta rješava. To je pokazala historija institucije visokog predstavnika. Mora i EU da uzme nešto keša iz ove jadne naše lijepe drage BiH.
Nastavljam. Tužitelji su tu po meni donji obzirom da su potkupljeni da krivične prijave protiv političara drže u latici sve dok ne protekne rok krivičnog gonjenja. A sebi uzmu kintu. Platite tužitelje da rade kako treba.
Sve plaćenici, za medije odbijaju dati odgovore na pitanja odakle im imovina vrijednosti od po 500.000 KM, ili 300.000 KM, ili neki čak idu i do 2 miliona KM. Odakle toliki novac? Gdje ga zaradiše? Sigurno ne u redovnoj proceduri plate. Nego sa strane. Sramota je da oni imaju po 5 kuća i 2-3 vikendice a narod nema šta doručkovati, jedu pite same bez ulja i pogače jer nemaju germe da naprave hljeb. Kada se u Bosni desi "Sanader" svi će se uhvatiti za glavu onda. Kao što reče vještak finansijske struke gosp. Sanaderu na suđenju "ono za što nemam dokaz na papiru da ste primili od novca, za mene je ilegalan novac" .....eh to kad se bude desilo u BiH svi će političari da se u.s.e.r.u u gaće od straha, jer sigurno da neće uspjeti opravdati svoj "zarađeni" novac. To je zato što im se mito daje u limenim kutijama za keks i kutijama kubanskih cigareta, knjigama poznatih pisaca, te kutijama cigareta......Sve pred sud pa neka opravdaju svoju imovinu.
Deda i ti guras tu svoju nosinu u tudji supak... Idi u tri lijepe P.M.
SAMO ME ZANIMA STA OVAJ GICKO RADI U BiH...... STA JE DOBRO URADIO ZA NAROD??? NE ZA MUSLIMANE SRBE HRVATE VEC ZA NAROD STA JE TO URADIO POZITIVNO ZA NAROD DA BI GA NAROD PLACAO???????
SNSD placenici na netu, uskoro spisak....Jedan od najaktivnijih i najplacenijih zasad kodno ime FRANC, zapamtite dobro, zaradjuje po dislajkovima, svakog prvog u mjesecu legne lova na racun...A sjedi koo car kod kuce i pise nacionalisticke komentare, ono tipa islamisti, dolaze muslimani, napadaju, sve samo da se ne spominju penzije u RS-u...Isprovocira raju i onda mu dislajkuju a on po dislajku uzima novcanice, radje mu lajkujte, hahahha, jes smijesno malo, al istina, ne nasjedajte....Kazu ako prvi pada za vikend, onda mu uplate prije prvog, bog te, bolje neg u OHR-u....
dobar je taj fol sa kontrom, sad kao ono ti sve priznajes da ispadne da nije tako :) legenda si
sta da ti kazem, znas sve folove ;)
Inzko idi odakle si i dosao
Ma vidi ti gamad iz Eu. S*** ste BiH još 1991, napravili nakaradu od države sa Daytonom i sad bi ponovo poslali trupe. Samo naprijed, čekaju vas trupe Bošnjaka!!!!! LJILJANI su postali NESNOŠLJIVO TRNJE!!!!! Ma najbolje bi bilo da preselite teritorij BiH sa područja Europe, ali evo srednji prst. Možeš iseliti raseliti ali zemlju ne možeš oduzeti!
Gospodin Valentin Incko je dobar političar i napokon uviđa da BiH treba da se mirno raspadne na tri dijela.
To je: Fahroatlantske integracije ili mozda FAHROATLANTSKE PROLJECE.
ĐESI BA INCKO MIŠU JEDAN ,ŠTA SE JAVLJAŠ? DJECA SU TI MJESECIMA MIRNO SPAVALA POD ŠATORIMA ISPRED VRATA A TI NIŠTA... I PRIČAŠ O NEKIM MIRNIM PROTESTIMA! TREBALI SU TE RODITELJI IZ KONJEVIĆ POLJA BACITI U MILJACKU! FURAJ ODAKLE SI DOŠAO I TI SI SE NAUZIMAO NA RAČUN NAŠE BiH!
E moj valentine...A STO BI JA I TEBI I SVOJ OVOJ POLITICKOJ BAGRI I IZ REPUBLIKE SRPSKE I IZ FEDERACIJE,JEBO MATER...PA TI NISI SVESTAN!!! Govna jedna,zavadjate narod pa ga vi i smirujete!!!Vas treba vjesati i paliti...Vi ste problem a nije Rep.Srpska i Federacija...Samo da je narod pametan ali imate srece pa nije!!!
Poludile nacionaliste, tresu im se guzice i fotelje, pa svasta pricaju...Dovoljno ste uzeli love, vrijeme je da idete... http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Poludile nacionaliste, tresu im se guzice i fotelje, pa svasta pricaju...Dovoljno ste uzeli love, vrijeme je da idete... http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
incko samo kaki 8 godina, da se političari sami moraju dogovoirti i da se Evropa ne može pomoći... Evo sad gori par zgrada, i hop odmah ko Eufor može pomoći. Koji prevrtljivci.