Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barem 80% nas ima samo jedan plan, definitivno stvoriti uslove da se ode odavde zauvijek .. grande odlazak
@JameeesuDin zasto si toliko glup ?
Tako je ! Svi glasati, svako za svoju nacionalističku stranku ! Neka što duže ostanu na vlasti. Samo je nacionalizam za narode spas od istrebljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
20+ godina je pokazalo sta je bitno ovim strankama i sta su uradili.
mnogo jel prvo sto je uradio natakeo zenu za direktoricu bolnice, a od Fahre zena frizerka kupila najmocniju novinu...i niko ne pita odakle joj pare za avaz ?
Beg lopinas, Vatikaner, i Al Capone
Analitičari, imate ga pravi ovaj put.
Postoje četiri opcije za bolji život: 1. Napuštanje države zauvijek; 2. Zaposlenje u nekoj od državnih firmi - nije garant da će uvijek biti dobro; 3. Jako poduzetništvo - sam svoj šef. Međutim, tu možeš propasti preko noći; 4. Rad u našim ili stranim firmama u BiH koje su orijentisane skroz ili pretežno na strana tržišta - recimo uslužne djelatnosti sa programiranjem, web designom i slično, jer tu je novac. Sve ostalo je osuđeno na propast.
Kantoni, entiteti, distrikt, gradovi, opstine, federacija, drzava? Nesto 'zakalo u sistemu, kojem sistemu ima ih brate previse za pratiti..
Otisla sam prije 6 godina. Najbolja stvar koju sam uradila u svome zivotu. Lijep je onaj osjecaj nostalgije za Bosnom a daleko si..... Nikad nece biti bolje,da mogu sve svoje bi odvela,nema buducnosti u Bih nazalost.
@MisterXYZ A što je glupa? Objasni kad se već praviš pametan.
Živanović je jedan od političkih analitičara katastrofe, koji je i opstao upravo spinajući bajke na crnim scenarijima. Zapravo, veliku koaliciju bi sačinjavali SNSD, HDZ BiH i HDZ 1990, te SDA i SBB.Kako znamo SDA i SBB su rogovi u vreči isto kao i HDZ BiH i HDZ 1990...Već ovo opovrgava bajku o "grande" koaliciji, za koju u ovom formatu možda srpski analitičar i navija jer je ona bliža srpskoj opoziciji koju kako znamo predvodi Ivanić and Co.
Ariana Grande
Jok, eto skupa su jer se vole...
Sam ridjobrado je pametan doveo arape mladi ce robovi biti, to je onih 100 000 radih robova
Mi smo svjetski primjer glupog naroda, svjetski primjer kriminalnih politicara kako treba pljackat narod i drzavu, tako nam i treba kad smo ovce beee beeee beeee beeee beeee beeee beeee
Fakat, ali fakat da li trebaš biti analitičar i stručnjak da ovo skontaš. Ovo je jasno i likovima sa I.Q. sobne temperature...
dok je ovaca nece falit vune!! kad stalno za iste glasamo zato nam se ne piše dobro a mladi ljudi odlaze...
Nasi puleni su napravili stado ovaca za sebe, nikad nama nece biti bolje jer mi ne znamo birat druge nego one sto najvise grabe.
Fuj sta nam rade, a mi jos gori pa im pustili...
Nema tu jedne i druge strane,već tri strane,dva entiteta,tri naroda koji ne žive jedni s drugima,a ni s trećima, već svako za sebe.