Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman dok roboti zavladaju zemljom i mi cemo uci u EU..
I tada ce biti zabiljezen prvi slucaj korupcije medju robotima.
Кад би БиХ ушла у ЕУ то би било демографско самоубиство. Наша земља је само због рата изгубила скоро милион становника, а послије рата имамо ситуацију гдје млади константно одлазе, уласком у ЕУ тај одлазак би се драстично повећао и онда би изгубили ову нашу земљу, јер у свјету гдје становништво расте, ко смо ми да нас тако мало држимо за себе овај практично комад раја у односу на друге дјелове Земље гдје људи живе у тежим условима и у већем броју.
@BosnianSerb94 Na tako istinit i bolno realan komentar tebi pucaju minuse.. Budale..
Usli ili ostali nas to nece dotaci ni po kojem pitanju. Mozda je cak i bolje da odu. Sto se tice nase dijaspore tamo,oni su veci Britanci od lokalnog stanovnistva u svakom pogledu.
EU je sistem koji rusi druge slabije drzave. Nisam uopste za ulazak nase zemlje u EU. Bolje da tamo ne ulazimo, nego hajmo napravit da je ovdje kako treba, pa da oni udju u Bosnu. Mozda glupo zvuci, ali pogledajte sadasnju Tursku ili Rusiju. Njima EU ne treba uopste. Treba da budemo nezavisni od drugih, a to je ono sto nam EU ne zeli. Oni zele da uvijek zavisimo od tudje pomoci i da vidimo njih kako su super, a mi da nista ne valjamo. Vidjecemo kako ce da bude sa Hrvatskom. Sumnjam da ce uzivat.
Nek se Brisel dobro zamisli. Nema potrebr ici u zagrljaj evropskih birokrata iz Brisela, koji su svima ogadili EU, svojim ponasanjem. Primjer Juncker, tome fasisti ne bih se ja prikljucio da je zlatan, nek bude sef raje u svojoj "velikoj" zemlji.
Paradoksalno je sto kao bh analiticari uopste i analizirate ovu temu. Bosna i Hercegovina koci samu sebe, kao npr zbog zaostalosti naroda a i medija kojima je glavna udarna vijest organizovani iftar za 2000 postaca, slavlje hrvatskih mostaraca na pobjedu Hrvatske protiv Spanije u smislu da siri mrznju na nacin da dopusta nacionalfasisticke komentare, politicari, itd. Ionako da je UK ostala, Boga pitaj da li bi ikada i usli u EU, ne zbog UK, nego zbog nas samih. Putuj Evropo...krivi smo mi...
http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results
Evo sikiram se citavu noc hocel kolonijalisti uc il izac,a pogotovo hocel to uticat na zaostalu sredinu u kojoj zivim..
ovi sebi dizu cijenu ili sta vec
brexit ili ne, who the fuck cares? kao da mi nemamo nasih problema
Samo jasi svi smo nasi...nova parola politicara kod nas
Kocimo mi sami sebe nista nama ovo ne znaci
Vjerujte meni ja sam klix analiticar
skalamerija
Kako bi se zvalo kada bi Bosna bila u EU i htjela izaći? Boksit?
Zar su oni u eu,zasto svake godine moram vaditi vizu kad idem u london i imaju funte
ma kakav brexit dajte sad cemo razloge traziti u drugima a ni u cemu ne mozemo da se dogovrimo sami sa sobom
Putuj Evropo i nemoj više čekati na nas , nama je lijepo taman kako smo zaslužili!